Φάβα από κουκιά, Χούμους από ρεβίθια και Τζατζίκι συνιστούν τις θρεπτικές και υγιεινές μεσογειακές προτάσεις της χιώτικης εταιρείας 

Την είσοδο της στη κατηγορία έτοιμα γεύματα, εγκαινίασε πρόσφατα η MEDITERRA, διαχειρίστρια εταιρεία των δημοφιλών mastihashop.

Φάβα από κουκιά, Χούμους από ρεβίθια και Τζατζίκι συνιστούν τις θρεπτικές και υγιεινές μεσογειακές προτάσεις της εταιρείας που συνδυάζουν τη γεύση και την ποιότητα με την ευκολία και την εξοικονόμηση χρόνου.

Προϊόντα με 100% φυσικά συστατικά, μαγειρεμένα με φροντίδα και μεράκι, χωρίς συντηρητικά

Προϊόντα με 100% φυσικά συστατικά, μαγειρεμένα με φροντίδα και μεράκι, χωρίς συντηρητικά, γλουτένη και ζάχαρη με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και εδώδιμες ίνες. Οι δημοφιλείς Ελληνικές σαλάτες και αλείμματα Cultura Mediterra αναμεμειγμένες  με μπαχαρικά που αποτελούν πλούσια πηγή σιδήρου είναι κατάλληλες για vegan διατροφή.

Γεύματα σε σκόνη, έτοιμα προς κατανάλωση on-the-go που απαιτούν μόνο την προσθήκη νερού. Καταναλώνονται ως συνοδευτικά ή ορεκτικά. Διατίθενται σε διπλό φακελάκι των 30 και 25 γραμμαρίων αντίστοιχα. Κάθε συσκευασία ισοδυναμεί με µερίδα 2- 4 ατόμων.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις