Το άνοιγμα του 38ου καταστήματος του ΣΥΝΚΑ σηματοδοτεί την «επόμενη μέρα» του ως Ανώνυμη Εταιρεία, στο πλαίσιο της ισχύουσας συνεργασίας με τη Μασούτης Α.Ε

Ένα υπερσύγχρονο κατάστημα 1.500τ.μ με 100 και πλέον θέσεις στάθμευσης και ειδική μέριμνα για ΑΜΕΑ, εγκαινίασαν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, η εταιρεία Μασούτης και ο ΣΥΝΚΑ, στα Λιβάδια Χανίων.

Το 38ο κατάστημα του ΣΥΝΚΑ σηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, την «επόμενη μέρα» του ως Ανώνυμη Εταιρεία, στο πλαίσιο της ισχύουσας συνεργασίας με τη Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Η συνεργασία των δυο μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ, η οποία επισημοποιήθηκε και ξεκίνησε στα τέλη του 2020, αποδίδει ήδη σημαντικούς καρπούς.

Το νέο κατάστημα ΣΥΝΚΑ, απασχολεί 65 εργαζόμενους ενισχύοντας την τοπική αγορά εργασίας, ενώ αποτελεί μέρος της στρατηγικής υγιούς οργανικής ανάπτυξης των δυο οργανισμών. Σχεδιαστικά, είναι σαφής η επιρροή του σύγχρονου δικτύου καταστημάτων «Μασούτης», ενώ στο σύνολό του, το κατάστημα αποδίδει τον καρπό του αρμονικού “παντρέματος” δυο αμιγώς ελληνικών εταιρειών. Στους άνετους και υπερσύγχρονους χώρους του καταστήματος, οι καταναλωτές των Χανίων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ποιότητα, αξεπέραστη ποικιλία προϊόντων και πολλές προσφορές για όλους. Ιδιαίτερη έμφαση και βαρύτητα δίνεται στρατηγικά και στους ντόπιους παραγωγούς, κάτι που αποτελεί άλλωστε καίριο και διαχρονικό στοιχείο και των δυο οργανισμών.

Το πλάνο ανάπτυξης της Μασούτης το 2024

Σε ό,τι αφορά το πλάνο ανάπτυξης της Μασούτης για το επόμενο έτος, όπως ανέφεραν κατά τα πρόσφατα εγκαίνια του πρώτου Grand Μασούτης στην Αττική και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλυφάδας, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε, Γιάννης Μασούτης και ο γενικός διευθυντής της εταιρείας,  Θεόδωρος Γεροστεργιούδης, εντός του 2024, η Μασούτης αναμένεται να λειτουργήσει, ακόμη ένα Grand Μασούτης στην Αττική και συγκεκριμένα στις Τρεις Γέφυρες – προς το τέλος του έτους- και παράλληλα ακόμη 10 έως 12 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με τον κ. Μασούτη, το επενδυτικό πλάνο της εταιρείας προβλέπει κάθε χρόνο περί τα 20-22 εκατ. για οργανική ανάπτυξη, ποσό το οποίο αναδιαμορφώνεται προς τα πάνω, όταν πρόκειται για μεγάλη επένδυση.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις