Από τις 10 Ιανουαρίου και έως τις 28 Φεβρουαρίου οι χειμερινές εκπτώσεις φέτος.

Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος. Συγκεκριμένα, η χειμερινή εκπτωτική περίοδος ορίζεται από τις 10 Ιανουαρίου έως και τις 28 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, στις 16 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά σε όλη την  χώρα από 11 πμ έως 8 μμ.

Χειμερινή εκπτωτική περίοδος: Πρεμιέρα σήμερα για τις εκπτώσεις

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως τόνισε σε ανακοίνωσή του: “Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό. Πληροφορούμε επίσης το καταναλωτικό κοινό ότι οι εταιρίες -μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων”.

Με αφορμή την έναρξη των εκπτώσεων,  ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης δήλωσε:

«Από την Δευτέρα οι επιχειρήσεις θα διαθέτουν τα προϊόντα τους σε πολύ ελκυστικές τιμές για να πάρουν μία ανάσα ρευστότητας που τόσο έχουν ανάγκη. Προτρέπω το καταναλωτικό κοινό να επισκεφτεί από την πρώτη στιγμή τα εμπορικά καταστήματα, που έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και για άλλη μια φόρα να πραγματοποιήσει τις αγορές του σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις