Στο κρεοπωλείο Μουλκιώτης θα βρείτε αρνιά, κατσίκια, κοκορέτσια, συκωταριές, έντερα αρνίσια υψηλής ποιότητας και στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το Πάσχα με την αγοραστική κίνηση να κορυφώνεται. Στο κρεοπωλείο Μουλκιώτης θα βρείτε υψηλής ποιότητας ελληνικά αμνοερίφια απ’ όλη την Ελλάδα. Το foodlife.gr επισκέφθηκε το κρεοπωλείο «Μουλκιώτης» στην Μάνδρα Αττικής, το οποίο διαθέτει ελληνικά και ποιοτικά αμνοερίφια από τα καλύτερα βοσκοτόπια της χώρας.

Στο κρεοπωλείο «Μουλκιώτης» θα βρείτε αρνιά, κατσίκια, κοκορέτσια, συκωταριές, έντερα αρνίσια στην καλύτερη ποιότητα και στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Οι έμπειροι εργαζόμενοι του κρεοπωλείου θα σας βοηθήσουν να κάνετε την σωστή επιλογή που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες προκειμένου να προμηθευτείτε το παραδοσιακό οβελία για το πασχαλινό σας τραπέζι.

Bραβευμένα και πεντανόστιμα λουκάνικα «Μουλκιώτης»

Και αφού αγοράσετε τον παραδοσιακό οβελία, μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε τα βραβευμένα και πεντανόστιμα λουκάνικα «Μουλκιώτης».

Φυσικά, το κρεοπωλείο Μουλκιώτης στην Μάνδρα Αττικής διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε κρέατα, αλλαντικά και κρεατοσκευάσματα που θα λατρέψετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε εκλεκτά  γαλακτοκομικά, τυροκομικά και παραδοσιακά προϊόντα, από μικρούς επιλεγμένους παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα.

Στο κρεοπωλείο «Μουλκιώτης» η ποιότητα και η σωστή εξυπηρέτηση του καταναλωτή βρίσκεται στο επίκεντρο. Ο Όμιλος Μουλκιώτης σας εύχεται καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα!

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις