Τα προϊόντα ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ πρωταγωνιστούν σε μία παραγωγή, στο κέντρο της οποίας είναι, φυσικά, η θάλασσα

Η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ, στο πλαίσιο της δυναμικής επιστροφής της στην αγορά, υποδέχεται τη νέα χρονιά με καινούργια τηλεοπτική επικοινωνία. Η καμπάνια, με τίτλο «Ιστορίες της Θάλασσας», είναι σχεδιασμένη, ώστε να κερδίσει την καρδιά κάθε λάτρη των ψαριών και θαλασσινών, να υπενθυμίσει την άρρηκτη σύνδεση της εταιρείας με τη θάλασσα και να ενισχύσει τη σχέση της εταιρείας με τους καταναλωτές της, μία σχέση που μετράει περισσότερα από 65 χρόνια.

Τα προϊόντα ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ πρωταγωνιστούν σε μία παραγωγή, στο κέντρο της οποίας είναι, φυσικά, η θάλασσα και μαζί της, όλες οι θετικές αναμνήσεις που σε όλους μας ξυπνάει. Οι θαλασσινές γεύσεις και η νοστιμιά που φέρνει στο τραπέζι των καταναλωτών η εταιρεία, δίνουν το «έναυσμα» για να ξεκινήσει από τους ήρωες της ταινίας ένα «ταξίδι», και μαζί τους να «ταξιδέψουν» και οι θεατές. Ένα «ταξίδι»… μεγάλο και μάλιστα με μία διάθεση υπερβολής, σε όμορφες αναμνήσεις από βιώματα κοντά στη θάλασσα. Από θαλασσινές στιγμές που εμπνέουν σε όλους μας νοσταλγία και ξυπνούν την επιθυμία για μία πιο στενή σχέση, μία διαρκή σύνδεση με τη θάλασσα και τα προϊόντα της.

Η καμπάνια θα ξεδιπλωθεί σταδιακά μέσα στο έτος, ξεκινώντας αρχές Φεβρουαρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια της Σαρακοστής, με πολλαπλά τηλεοπτικά σποτ να προβάλουν την εκτενή γκάμα της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ. Κάθε σποτ εστιάζει σε διαφορετικό προϊόν, προσφέροντας στους καταναλωτές ιδέες και γευστικές προτάσεις για υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, με άρωμα Ελλάδας.

Η κεντρική ιδέα της καμπάνιας αποτελεί δημιουργική έμπνευση της διαφημιστικής εταιρείας SOHOSQUARE και την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Γιώργος Κανελλόπουλος, σε παραγωγή της Foss production.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις