Απολαυστικές συνταγές, χρήσιμα tips και φυσικά παγωμένη Kaiser αποτελούν τα βασικά «συστατικά» της νέας σειράς της αγαπημένης Pilsner στο YouTube

Ημέρα αφιερωμένη στην τέχνη του ψησίματος, τα γευστικά πιάτα όπου το κρέας έχει την τιμητική του, την καλή παρέα και τη διάθεση για διασκέδαση. Η Τσικνοπέμπτη, η δεύτερη εβδομάδα του Τριωδίου, είναι μία γιορτή με έντονα ελληνικό «άρωμα», γεμάτη με ξεχωριστά έθιμα σε όλη τη χώρα. Παράλληλα, αποτελεί και μία καλή ευκαιρία για να συναντηθούμε όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι, να έρθουμε πιο κοντά και να διασκεδάσουμε.

Απαραίτητη συνοδεία για μία ολοκληρωμένη απόλαυση, είναι πάντα ένα ποτήρι παγωμένη Kaiser. Στο ερώτημα «Τσικνοπέμπτη με μπύρα ή Kaiser η απάντηση είναι απλή.  Και τη φετινή χρονιά, η αγαπημένη Pilsner, μας καλεί όλες και όλους να γίνουμε οι απόλυτοι BBQ Masters, μέσα από τη σειρά «Kaiser The BBQ Masters» που δημιούργησε για το κανάλι της στο YouTube.

Ο γνωστός σεφ Γιώργος Τσούλης, σε ρόλο κεντρικού παρουσιαστή, υποδέχεται αγαπημένους καλεσμένους – έκπληξη και δημιουργούν μαζί απολαυστικές συνταγές, με επίκεντρο το grilling. Συνταγές που μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση και για το δικό μας τραπέζι, ώστε η φετινή Τσικνοπέμπτη να γίνει ξεχωριστή. Ανακαλύπτουν και μοιράζονται μαζί μας τα μυστικά του τέλειου ψησίματος, ενώ απολαμβάνουν γευστικά πιάτα, πάντα με τη συνοδεία μίας παγωμένης Kaiser!

Ακολουθείστε το κανάλι της Kaiser στο YouTube και μη χάσετε ούτε ένα επεισόδιο της απολαυστικής σειράς «Kaiser The BBQ Masters»!

Ο πιο απολαυστικός διαγωνισμός

Για την Kaiser, ο εορτασμός της Τσικνοπέμπτης δεν σταματά εδώ, καθώς και στα social media της, στο Instagram και το Facebook τρέχει ο πιο απολαυστικός διαγωνισμός, σε συνεργασία με τη Weber! Μπείτε στις σελίδες της Kaiser στο Instagram και το Facebook, ακολουθείστε τα βήματα που παρουσιάζονται στις σχετικές αναρτήσεις και μπείτε στην κλήρωση για να είστε ένας από τους τυχερούς, που θα κερδίσουν τα απόλυτα BBQ Masters δώρα!

  •  3 νικητές θα κερδίσουν : 1 premium ψησταριά υγραερίου Weber μαζί με full size πλάκα ψησίματος & premium σετ εργαλείων + 3 κιβώτια Kaiser
  • 7 νικητές θα κερδίσουν: 3 κιβώτια Kaiser

Η Kaiser, που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα και τη μοναδική γεύση της, φέρνει ξανά την τέχνη του ψησίματος στο σπίτι μας, απογειώνοντας το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης και καθιστώντας τον καθέναν μας έναν πραγματικό… BBQ Μaster!

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις