Η Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών Αλλαντοποιών και Εργαστηρίων Κρέατος συγχαίρει τον νέο Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Κυβέρνηση Δρ. Δημήτριο Γαλαμάτη.

Η Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών Αλλαντοποιών, και εργαστηρίων Κρέατος (Π.Ε.Μ.Α.Ε.Κ.) μέλος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (Ε.Δ.Ο.Κ.) συγχαίρει τον Δρ. Δημήτριο  Γαλαμάτη με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων ως Γενικού Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης της Κυβέρνησης και απερχόμενου Γενικού Διευθυντή Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων στον ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ.

Την περίοδο που υπηρέτησε ως επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ο Δρ. Δημήτριος Γαλαμάτης, άφησε ένα στέρεο και ξεκάθαρο αποτύπωμα για τις ενέργειες που οφείλει να ακολουθήσει ο οργανισμός  με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας αλλά και προστασία των υγιών και έντιμων επιχειρήσεων στο χώρο των αγροτικών προϊόντων. Ένας νευραλγικός τομέας της ελληνικής οικονομίας που ίσως λίγοι έχουν πραγματικά αντιληφθεί τις διαστάσεις του και ένας απ΄ αυτούς είναι και ο απερχόμενος Γενικός Διευθυντής. Η ελληνική αγροτική παραγωγή και μεταποίηση, μπορεί να σταθεί και να διεκδικήσει σε παγκόσμιο επίπεδο ένα καλό όνομα μόνο με ποιοτικά πιστοποιημένα προϊόντα.  Μετά από πολλά χρόνια  επιτέλους «μπήκε το μαχαίρι στο κόκκαλο» και για πρώτη φορά ανακοινώθηκαν ονόματα παραβατικών επιχειρήσεων και παραγωγών αλλά και προϊόντων ώστε να γνωρίζει τόσο η αγορά όσο και οι καταναλωτές τι είναι πραγματικά ποιοτικό και σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προϊόν και τι όχι.

Με στρατηγικές, αθόρυβες ενέργειες, με επιτελικό και αποφασιστικό σχεδιασμό κατάφερε μαζί με τους συνεργάτες του να φέρει δύσκολα και σύνθετα θέματα παραβατικότητας σε ελάχιστο χρόνο εις πέρας. 

Με  παρουσία δέκα μόνο μηνών ως Γενικός Διευθυντής Διασφάλισης Ποιότητας Αγροτικών Προϊόντων στον ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ άφησε μια παρακαταθήκη στους συναδέλφους του που η ελληνική αγορά, οι έλληνες παραγωγοί και ο υγιής ανταγωνισμός έχουν μεγάλη ανάγκη. 

Η Ένωση μας του εύχεται στα νέα του καθήκοντα δύναμη και διαύγεια. Ελπίζουμε οι συνεχιστές του έργου του να καλύψουν άμεσα τις υπηρεσιακές ανάγκες που άφησε πίσω του και να συνεχίσουν με ζήλο την πορεία που χάραξε, για το καλό των ποιοτικών ελληνικών προϊόντων τα οποία σίγουρα χρειάζονται την στήριξη της υπηρεσίας. 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις