Τι προσφέρει στους πελάτες

H LEROY MERLIN με στόχο την ενδυνάμωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών καθιερώνει το «Καρότσι  του Σπιτιού», για να «ρολάρει» κάθε project ανακαίνισης εύκολα και οικονομικά για όλους.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία μέσα από την οποία οι πελάτες της LEROY MERLIN:

·       θα βρίσκουν σε “SUPER ΤΙΜΗ” και σε επαρκές απόθεμα απαραίτητα προϊόντα ανακαίνισης & ανανέωσης του σπιτιού με εγγύηση χαμηλότερης τιμής ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!

·       θα επωφελούνται ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ από μοναδικές προσφορές & ευκαιρίες

·       και επιπλέον θα απολαμβάνουν τις αποκλειστικές προσφορές ως μέλη του LEROY MERLIN club!

Η πρωτοβουλία «Καρότσι του Σπιτιού» έρχεται να επιβεβαιώσει τη δέσμευση της LEROY MERLIN να είναι ένα brand για το σπίτι που δημιουργεί αξία με πελατοκεντρική αντίληψη και ταυτόχρονα κοινωνικά υπεύθυνο, καθώς οι προσιτές τιμές είναι συνυφασμένες με την κουλτούρα και την λειτουργία της όλα αυτά τα χρόνια.

Η εστίαση της LEROY MERLIN στις προσιτές τιμές είναι αδιαπραγμάτευτη διαχρονικά και πηγάζει από την αποστολή της να προσφέρει σε κάθε άνθρωπο τη δυνατότητα να βελτιώνει το χώρο του, δημιουργώντας ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον μέσα από πρωτοποριακές, εύκολες, οικονομικές κι αποδοτικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές του, μοναδικές ανάγκες.

«Στη LEROY MERLIN, πιστεύουμε ότι κάθε σπίτι αξίζει την άριστη ποιότητα, η οποία πρέπει να είναι και προσιτή, περισσότερο από ποτέ. Στην πρωτοβουλία «Καρότσι του Σπιτιού» αντανακλάται η δέσμευσή μας να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες για την βελτίωση του σπιτιού κατάλληλα για κάθε προϋπολογισμό, συμβάλλοντας στην ποιότητα ζωής όλων με τρόπο χειροπιαστό»,  δηλώνει σχετικά η κυρία  Άσπα Νικολοπούλου, Brand Communication Business Leader.

Ταυτόχρονα, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση συνολικά της αγοραστικής εμπειρίας, η LEROY MERLIN προσφέρει πληθώρα υπηρεσιών τοποθέτησης, συναρμολόγησης και παράδοσης ενώ ανανεώνει διαρκώς τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής που παρέχει!  Συγκεκριμένα, πέρα από την πληρωμή με μετρητά, δίνεται η δυνατότητα για τραπεζική κατάθεση, 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική με Klarna για online αγορές, έως 60 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα αλλά και πρόγραμμα άμεσης χρηματοδότησης «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ με τον ΜΗΝΑ» για αγορές από τα καταστήματα με έως 60 δόσεις χωρίς μετρητά ή πιστωτική.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις