Συνοδοιπόρος στο γευστικό ταξίδι με στόχο την βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της Ελλάδας.

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, ενισχύει διαχρονικά τους θεσμούς που προάγουν και αναδεικνύουν την υψηλή ποιότητα και στηρίζει δυναμικά την επανεκκίνηση των FNL Best Restaurant Awards, με την συμμετοχή της ξεχωριστής εζα Premium Pilsener.

Με υπερηφάνεια, η εζα Premium Pilsener  συμμετέχει ενεργά και γίνεται συνοδοιπόρος στο γευστικό ταξίδι της κορυφαίας διοργάνωσης, που έχει στόχο την βράβευση των καλύτερων εστιατορίων σε ολόκληρη την Ελλάδα, επιστρέφοντας δυναμικά μετά από έναν χρόνο απουσίας. Η διοργάνωση-θεσμός για τη γαστρονομία, ανανεωμένη και επανασχεδιασμένη, υπηρετεί πιστότερα και με αίσθημα ευθύνης εστιατόρια και κοινό και έχει ήδη ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι τις αξιολογήσεις σε εστιατόρια της χώρας. 

Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης Premium Pilsener στηρίζει τα FNL Best Restaurant Awards με σκοπό τα εστιατόρια να λάβουν τη στιγμή που το χρειάζονται, τα αστέρια που θα τα αναδείξουν σε ιδανικές επιλογές για το κοινό και θα οδηγήσουν τους λάτρεις των γαστριμαργικών συγκινήσεων στους κορυφαίους προορισμούς του 2022. 

Συνδυάζοντας την ξεχωριστή λάμψη των αστεριών των FNL Best Restaurant Awards με την ξεχωριστή γεύση της χρυσαφένιας εζα Premium Pilsener, στηρίζουμε την επάνοδο της εστίασης και τις εκλεκτές επιλογές υψηλού ποιοτικού επιπέδου και πίνουμε στην υγειά του καλού φαγητού και των ανθρώπων που το ετοιμάζουν.

Σημειώνεται ότι η εζα Premium Pilsener αποτελεί μία εκλεπτυσμένη ελληνική πρόταση στην κατηγορία των premium beers. Παράγεται από υλικά υψηλής ποιότητας – βύνη από δίστιχο καλοκαιρινό και εξάστιχο χειμωνιάτικο κριθάρι, εκλεκτές ποικιλίες λυκίσκου, μαγιά και κρυστάλλινο αρτεσιανό νερό Παρνασσού, ζυμώνεται στο πλαίσιο μιας εξειδικευμένης και απόλυτα ελεγχόμενης διαδικασίας και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη και βραβευμένη.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις