Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζονται τα προγράμματα κατάρτισης και εξειδίκευσης της ιταλικής Σχολής Accademia Pizzaioli.

Αρχάριοι και επαγγελματίες με πάθος για την ιταλική κουλτούρα ανακαλύπτουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας μέσα από ολοκληρωμένα σεμινάρια. Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 ξεκίνησε νέος κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων για επαγγελματίες Pizzaioli μέσω των οποίων θα έχουν την ευκαιρία να τελειοποιήσουν και να πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους λαμβάνοντας Δίπλωμα με παγκόσμια αναγνώριση! Παράλληλα, από τις 22 Νοεμβρίου θα υπάρξουν νέα τμήματα αρχαρίων, στο πλαίσιο των οποίων οι ενδιαφερόμενοι θα ανακαλύψουν τα μυστικά της αυθεντικής ιταλικής γαστρονομίας και θα διδαχτούν όλες τις τεχνικές παρασκευές για πίτσα, focaccia κ.α. 

Accademia Pizzaioli

Accademia Pizzaioli

Οι μοναδικές ευκαιρίες δικτύωσης και άμεσης επαγγελματικής αποκατάστασης αποτελούν τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα για τον σπουδαστή ο οποίος θα επιλέξει την Accademia Pizzaioli Greece για την εκπαίδευση και επαγγελματική του εξειδίκευση.

Η Οργάνωση και Διοίκηση κουζίνας, η Υγιεινή, ο Ποιοτικός  Έλεγχος εμπορευμάτων, η συντήρηση και αξιοποίηση τροφίμων και οι προετοιμασίες σε όλα τα στάδια αποτελούν εξειδικευμένα αντικείμενα γνώσης για τα οποία, μέσω της ολιστικής πρακτικής, ο σπουδαστής αποκτά το σημαντικότερο εφόδιο για την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις