Θα διαρκέσει έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo

Το κορυφαίο εκθεσιακό event για τον Τουρισμό και τη Μαζική Εστίαση άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo.

Πλήθος επιχειρηματιών και στελεχών από τον κλάδο του τουρισμού και της μαζικής, έδωσαν το παρών την πρώτη ημέρα της HORECA και είχαν συναντήσεις με τους συνολικά 500 εκθέτες, έχοντας την ευκαιρία να ανακαλύψουν  εξαιρετικά προϊόντα και ιδέες.

Δυναμικό παρών έδωσαν και εκπρόσωποι του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου καθώς και των κορυφαίων θεσμικών φορέων του Τουρισμού στα εγκαίνια τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 12:00 από τον Γενικό Διευθυντή της ΝΔ κ. Γιάννη Σμυρλή.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης αποτέλεσαν πόλο έλξης για κάθε επαγγελματία που θέλει να παραμένει updated, για να είναι η επιχείρησή του ισάξια των τάσεων και των απαιτήσεων της εποχής.

Στο HORECA Business Lab κορυφαίοι marketeers, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και στελέχη της αγοράς παρουσίασαν θέματα, που αφορούν την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική εμπορικά ψηφιακή παρουσία των επιχειρήσεων του τουρισμού, αλλά και την οργάνωση και διοίκηση των ξενοδοχειακών μονάδων και των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, με τρόπο άρτιο και αποτελεσματικό.

Η HORECA σε συνεργασία με τον Χάρη Χαραλαμπίδη και την Gastronomy Essentials παρουσιάζει για δεύτερη φορά το γαστρονομικό event Gastronomy Lab. Την 1η ημέρα αναδείχθηκαν, μεταξύ άλλων, θέματα όπως ο κόσμος του άρτου, η Κερκυραϊκή Γαστρονομία και η βιωσιμότητα στις κουζίνες.

Στο Hall 1, διεξήχθησαν τα Coffee Events με τους τελικούς στην κατηγορία Cup Tasters και τους ημιτελικούς του Brewers Cup να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Εξειδικευμένες παρουσιάσεις για την μπίρα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον στο Beer & Spirits Show stage στο Hall 1. Σήμερα, η ημέρα ξεκίνησε με παρουσίαση των ZERO WASTE HORECA AWARDS, και ομιλίες για την κατάλληλη beer list ανάλογα με το ύφος του cafe σας, ιδέες για πρωτότυπο beer food αλλά και Beer cocktails.

Παράλληλα, για πρώτη φορά, στη HORECA 2024, έγινε η επίσημη πρώτη παρουσίαση του WORLD OF Beer Festival από την FORUM AΕ. Ο κ. Θανάσης Παναγούλιας, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της διοργανώτριας εταιρίας παρουσίασε το νέο μεγάλο φεστιβάλ για τον δροσιστικό και μαγικό κόσμο της μπίρας σε δημοσιογράφους και στελέχη από την αγορά της μπίρας, στα πλαίσια του Beer & Spirits Show. Στην εκδήλωση απεύθυνε χαιρετισμό ο κ. Peter Ottmann, CEO του εκθεσιακού ομίλου της Nurnbergmesse του οποίου είναι μέλος η FORUM SΑ. και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών, κ. Σοφοκλής Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις