Νέα διάσταση στην εμπειρία καφέ φέρνει το ανανεωμένο Black Coffee με μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε καφεΐνη

Η HELL ENERGY φέρνει φρέσκο αέρα στην επιτυχημένη γκάμα των παγωμένων καφέδων της, ανανεώνοντας το Black Coffee, το οποίο κυκλοφορεί αποκλειστικά και μόνο στην ελληνική αγορά. Η αγάπη του ελληνικού καταναλωτικού κοινού για την σειρά ENERGY COFFEE προέτρεψε την εταιρεία να δημιουργήσει ένα προϊόν αποκλειστικά για τους Έλληνες coffee lovers.

Το ανανεωμένο ENERGY COFFEE Black Coffee δεν περιέχει καθόλου γάλα, το μοναδικό από την σειρά, και έχει ακόμη χαμηλότερο ποσοστό ζάχαρης από το προηγούμενο, μόλις 5.5g/100ml. Επίσης, έχει ενισχυθεί η περιεκτικότητα του σε καφέ (42,3%) και καφεΐνη (58MG/100ML). Το νέο προϊόν κυκλοφορεί σε ανακυκλώσιμα κουτάκια των 250ml και είναι φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας συστατικά προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία καφέ σε φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες, όπως μας έχει συνηθίσει η HELL.  

Το εκχύλισμα καφέ του Black Coffee παρασκευάζεται με την μέθοδο Cold Brew, κατά την οποία οι κόκκοι καφέ δεν παρασκευάζονται με το παραδοσιακό ζεστό νερό, αλλά με κρύο. Χάρη σε αυτή την διαδικασία τα οξέα απελευθερώνονται από τους κόκκους με διαφορετικό τρόπο, με αποτέλεσμα ο καφές να είναι πολύ πιο απαλός. Μάλιστα, ενώ η παραδοσιακή παρασκευή καφέ διαρκεί μόνο ένα με δύο λεπτά, η μέθοδος Cold Brew μπορεί να διαρκέσει από 6 έως 20 ώρες.

«Λόγω της ιδιαίτερης προτίμησης του ελληνικού κοινού για τα προϊόντα μας αλλά και τον μαύρο καφέ, οι Έλληνες καταναλωτές είναι ιδιαίτερα ξεχωριστοί για την HELL. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των καταναλωτών, προσφέροντας έναν μαύρο καφέ που να ταιριάζει στις ελληνικές γεύσεις. Το νέο Black Coffee έχει ανανεωθεί πλήρως όσον αφορά τη γεύση και την συσκευασία με βάση τις προτιμήσεις του ελληνικού και κυπριακού καταναλωτικού κοινού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός μοναδικού και μεταξένιου ready-to-drink παγωμένου καφέ, που αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία για τους λάτρεις του μαύρου καφέ», δήλωσε ο SchmidtGyörgy Galantai, Sales and Marketing Director της HELL. 

Το νέο παγωμένο ρόφημα καφέ δεν περιέχει καθόλου συντηρητικά και παρασκευάζεται με πραγματικά εκχυλίσματα καφέ Arabica, το οποίο σύμφωνα με Baristas αλλά και τις προτιμήσεις των coffee lovers, είναι η καλύτερη γεύση και η πιο δημοφιλής. 

Η HELL ENERGY είναι παρούσα με τη σειρά προϊόντων ENERGY COFFEE σε πάνω από 20 χώρες, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Κροατία και το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις