Η διάσημη πιτσαρία του Ηνωμένου Βασιλείου ανοίγει τις πόρτες της στο ελληνικό κοινό.

Η βρετανική αλυσίδα πίτσας Franco Manca επεκτείνει τις δραστηριότητές της εκτός των συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου και ξεκινάει…από την Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής! Το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας Franco Manca άνοιξε τις πόρτες του πριν δύο μέρες στην Ελλάδα, ενώ μέσα στα επόμενα χρόνια αναμένεται να δούμε ακόμη 6 καταστήματα.

Τα Franco Manca έφτασαν στην Ελλάδα

Το πρώτο Franco Manca στεγάζεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 2 της Νέας Φιλαδέλφειας και θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής που προτείνουν οι επίσημοι φορείς κατά του Covid-19.

Στις αρχές του περασμένου Νοέμβριου η Fulham Shore, στον έλεγχο της οποίας βρίσκεται η Franco Manca, ανακοίνωσε την είσοδο της αλυσίδας εστιατορίων στην ελληνική αγορά, υπογράφοντας συμφωνία franchise (δικαιόχρησης) με ομάδα επιχειρηματιών  που δραστηριοποιούνται στην εστίαση. Της ομάδας ηγείται ο διάσημος James Ravano, ενώ ενεργό ρόλο στη συμφωνία θα έχει και ο Nabil Mankarious, διευθυντικό στέλεχος της Fulham Shore.

Ο ελληνικής καταγωγής James Ravano ίδρυσε την γνωστή αλυσίδα Chillbox όσο ζούσε στη Βρετανία, ενώ έχει 20ετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης, αφού εργαζόταν για τις γνωστές αλυσίδες PizzaExpress και Zizzi chains. Πλέον έχει γυρίσει στην Ελλάδα και ελέγχει τα Soho Burger. Όραμα του Ravano είναι να ανοίξει τουλάχιστον 25 εστιατόρια της αλυσίδας Franco Manca στην ελληνική αγορά.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις