Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, η l’artigiano σε συνεργασία με τον Οργανισμό “We4all” πραγματοποίησε δενδροφύτευση στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου με την πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων της, ως επιμέρους δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Share The Love”. 

Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον και με το βλέμμα στραμμένο σε ένα πιο πράσινο μέλλον, η l’artigiano ένωσε δυνάμεις με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό “We4all” και προχώρησε σε δωρεά 1.000 δενδρυλλίων με στόχο τη δημιουργία και ενίσχυση «πνευμόνων πρασίνου» σε αστικές περιοχές της Αθήνας όπου υπάρχει ανάγκη.

Δενδροφύτευση l'artigiano

Με τον τίτλο “Guardian” του “We4all” και του περιβάλλοντος σύσσωμο το εργατικό δυναμικό και η διοίκηση του brand συμμετείχαν έμπρακτα στη δενδροφύτευση ενός μέρους των δενδρυλλίων στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, πάντα υπό την καθοδήγηση και τεχνογνωσία της ομάδας του “We4all”. 

Δενδροφύτευση l'artigiano

O καθένας μπορεί να συνεισφέρει στο “We4all” το ποσό της επιλογής του μέσα από κάθε παραγγελία από το site ή το app της l’artigiano μέχρι τις 30/11! Το επιπλέον ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις δωρεές του κοινού, θα διατεθεί και αυτό στην περαιτέρω ενίσχυση του κομβικού έργου του “We4all”.  

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις