Η ελληνική γνωστή αλυσίδα φούρνων, ετοιμάζεται μέσα στο 2022 να κάνει έξοδο στην αγορά του εξωτερικού

Η  γνωστή ελληνική αλυσίδα φούρνων, ετοιμάζεται μέσα στο 2022 να κάνει έξοδο στην αγορά του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

Η επιχείρηση έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Άγγλων επενδυτών και εκτός απροόπτου αναμένεται εντός του 2022 η επέκτασή του δικτύου της στο εξωτερικό, εφόσον φυσικά οι συνθήκες  της πανδημίας το επιτρέψουν.

Στους σκοπέλους που καθυστερούν το άνοιγμα της γνωστής αλυσίδας στην βρετανική αγορά, πέραν της πανδημίας του COVID-19, περιλαμβάνεται και το υψηλό κόστος των ενοικίων, παράγοντας που λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν, καθώς επηρεάζει σημαντικά το ύψος της επένδυσης.

Στα σχέδια της εταιρείας για την εγχώρια αγορά, παραμένει το άνοιγμα καταστημάτων σε Περιστέρι και Κηφισιά, καθώς και η λειτουργία του πρώην  καταστήματος Jackoson’s Hall, στο Κολωνάκι.

Το επενδυτικό ενδιαφέρον που συγκεντρώνει η αλυσίδα Βενέτη, καταδεικνύει τη δυναμικότητα των υγιών ελληνικών επιχειρήσεων και σηματοδοτεί το είσοδο περισσότερων ελληνικών εταιρειών στις αγορές του εξωτερικού!

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις