Έως τώρα έχει υλοποιήσει επενδύσεις συνολικού ύψους 20-22 εκατ. ευρώ

Στην Κύπρο επεκτείνει τη δραστηριότητά της η Box Now η οποία ήρθε στην ελληνική αγορά πριν από δύο χρόνια και έως τώρα έχει υλοποιήσει επενδύσεις συνολικού ύψους 20-22 εκατ. ευρώ.

Όπως σημείωσε ο CEO της εταιρείας, Δημήτρης Ανδριώτης κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής εκδήλωσης εδώ και περίπου 15 μέρες η εταιρεία, επεκτάθηκε σε 45 σημεία στην Κύπρο.

Η πράσινη πρωτοπόρος start up,  συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις πρώτες 6-7 εταιρείες ενώ μέσα στο 2023 εκτιμάται πως θα πραγματοποιήσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια παραδόσεις στην Ελλάδα και ήδη συνεργάζεται με περισσότερα από 1.600 ελληνικά και διεθνή e-shop.

Η Box Now, στην Ελλάδα διαθέτει δίκτυο με 2.000 Box Now Lockers και 70.000 θυρίδες σε περισσότερες από 560 περιοχές της χώρας και φιλοδοξεί να φτάσει τα 3.000 Box Now Lockers με 150.000 θυρίδες μέχρι το τέλος του 2024. Τα BOX NOW lockers τοποθετούνται σε κομβικά σημεία της πόλης, ώστε ο καταναλωτής να έχει ο ίδιος πρόσβαση 24/7 στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής και στο δέμα του, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί, εύκολα και απλά.

Έως τώρα η πληθυσμιακή κάλυψη προσεγγίζει το 90% ενώ τα πλάνα της εταιρείας περιλαμβάνουν την επέκτασή της και σε άλλα νησιά της χώρας πέραν της Κρήτης στην οποία ήδη έχει παρουσία. Κάθε μήνα προστίθενται περίπου 180 συνεργαζόμενα e-shops ενώ ήδη τοποθετήθηκαν και τα πρώτα lockers σε 22 σημεία του Μετρό, τα οποία θα τεθούν σε λειτουργία τις επόμενες 10-15 μέρες.

Σημειώνεται ότι η BOX NOW είναι θυγατρική του Emma Capital Group το οποίο έχει να επιδείξει εξαιρετικό ιστορικό επιτυχημένων επενδύσεων στην Ελληνική αγορά όπως στον ΟΠΑΠ, και στην Profarm. Στο μετοχικό της κεφάλαιο συμμετέχει επίσης με μειοψηφικό ποσοστό το Olympia Group, μέσω του επενδυτικού του βραχίονα P.C.P.

 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις