Τα οινοποιεία Τσάνταλη με παρουσία σε 55 χώρες αποτελούν τον μεγάλο πρεσβευτή των ελληνικών οινοποιείων στο εξωτερικό

Ο κορυφαίος φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα, TÜV HELLAS ,πραγματοποίησε επιθεωρήσεις στα οινοποιεία της εταιρείας Τσάνταλη στη Βόρεια Ελλάδα και προχώρησε στην επαναπιστοποίηση της με βάση το τεχνικό πρωτόκολλο IFS Food Version 7 που αφορά στην παραγωγή και εμφιάλωση κρασιού, αποσταγμάτων και ούζου. Η πιστοποίηση έχει ιδιαίτερα βαρύτητα για την λειτουργία της εταιρείας, λαμβάνοντας υπόψιν τη μεγάλη εξαγωγική της δραστηριότητα σε 55 χώρες. Τα κρασιά Τσάνταλη είναι ο μεγάλος πρεσβευτής της ελληνικής οινοποιείας στη διεθνή αγορά, με εξαγωγές που αντιστοιχούν στο 30% του συνόλου των εξαγωγών ελληνικού οίνου.

Η συνεργασία της με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) ξεκίνησε από το 2002 και στο διάστημα της τελευταίας 20ετίας έχει πιστοποιηθεί σε μια σειρά από εξαιρετικά σημαντικά αντικείμενα, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις όλων των επιθεωρήσεων.

Η εταιρεία που δίνει έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων της αλλά και στις καλές συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων της, βρίσκεται διαρκώς σε μια τροχιά εξέλιξης και ανάπτυξης, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία. Καλύπτει τις ανάγκες  των καταναλωτών τόσο του εξωτερικού όσο και της εγχώριας αγοράς και επιβραβεύεται διαρκώς για τα επιτυχημένα προϊόντα με τα οποία προμηθεύει τη διεθνή αγορά. Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος απέσπασε συνολικά 30 βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις