Στον νέο κατάλογό της bofrost* θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές σε πάνω από 320 προϊόντα και επιπλέον 59 νέες προτάσεις σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων

Στη bofrost* προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίησή σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργαζόμαστε, για να σας προσφέρουμε όχι μόνο εξαιρετικές επιλογές προϊόντων, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση που μόνο η bofrost* γνωρίζει και σας προσφέρει. Χρόνια τώρα η αρχή μας είναι μία. Η ποιότητα των προϊόντων μας! Αυτή είναι η υπερηφάνεια μας και η απόλυτη δέσμευση μας για να μπορείτε να επιλέγετε άφοβα πάντα το καλύτερο.

Στον νέο κατάλογό μας θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές σε πάνω από 320 προϊόντα και επιπλέον 59 νέες προτάσεις σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων, πού σίγουρα θα λατρέψτε.

Ξεφυλλίστε τον νέο  κατάλογο και ανακαλύψτε την πλούσια ποικιλία  σε λαχταριστά παγωτά, λαχανικά, θαλασσινά, κρεατικά, ζυμαρικά, γλυκά αλλά και τα έτοιμα γεύματα  που τώρα εμπλουτίζονται με την νέα σειρά  Ristopiatti για να σας προσφέρουν νοστιμιά και μεγάλη ευκολία!

Στη bofrost* συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και σας παρουσιάζουμε την νέα αποκλειστική σειρά Gourmet με εκλεκτά προϊόντα και συνταγές όπως σαλιγκάρια bourguignonne, φιλέτο πέστροφας, ξιφία σε φέτες αλλά και macaron ή tiramisu για επιδόρπιο. Ταξιδέψτε γευστικά κάθε μέρα με ξεχωριστά πιάτα από όλο τον κόσμο!

Η bofrost* σας φτιάχνει τη μέρα, κάθε μέρα! Και εσείς απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια! Δωρεάν παράδοση στο σπίτι σας ή το γραφείο , ευκολία στον τρόπο πληρωμής, εγγυημένα σταθερή ψύξη, ανταγωνιστικές προσφορές, εκπτώσεις, δώρα και τέλος την διασφαλισμένη ποιότητα όλων των προϊόντων bofrost*.

Φροντίζοντας πάντα για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας τώρα τα προϊόντα τη bofrost*  και στα ψυγεία των Super Market.

Με σύμμαχο τη bofrost* στη κουζίνα σας μπορείτε να εμπνευστείτε, να δημιουργήσετε και να απογειώσετε όλες τις συνταγές σας με τις καλύτερες πρώτες ύλες και να προσφέρετε χαρά σε εσάς και τους αγαπημένου σας.

Αναζητήστε τον νέο κατάλογο είτε τηλεφωνικά και ταχυδρομική αποστολή ή ηλεκτρονικά στο bofrost.gr

Παραγγείλτε με ένα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (2111080300 – Whatsapp&Viber 6956619557), στον διανομέα μας αλλά και στο e-shop μας, bofrost.gr.

   Κάθε μέρα ποιότητα… Κάθε Μέρα bofrost*!

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις