Διευρύνει το δίκτυο της η αλυσίδα σούπερ μάρκετ

Νέα καταστήματα στην Κω και την Ιεράπετρα εγκαινίασε η ΑΒ Βασιλόπουλος επεκτείνοντας περαιτέρω το πανελλαδικό της δίκτυο.

Στη Κω, το νέο κατάστημα 640 τ.μ που εγκαινιάστηκε την Πέμπτη 1 Ιουνίου, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κανάρη & Σοφοκλή Βενιζέλου και εκεί ο καταναλωτής μπορεί να βρει οπωροπωλείο με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, φούρνο με εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, ψυγεία με τυποποιημένα τυριά, αλλαντικά, κρέας, και κάβα με επιλογές για όλα τα γούστα. Παράλληλα το κατάστημα διαθέτει 4 ταμεία, 2 σημεία για self-check out (κάρτας και μετρητών) και 15 θέσεις στάθμευσης, ώστε οι επισκέπτες του να εξυπηρετούνται το συντομότερο δυνατό.

Εν όψει του ανοίγματος του τρίτου καταστήματος στο νησί, οι επισκέπτες του κατά τη διάρκεια του Ιουνίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πληθώρα προσφορών και εκπλήξεων. Ενδεικτικά, από 1 έως 3/6 θα υπάρχει έκπτωση 10% σε όλα τα προϊόντα, από 1 έως 7/6 μοναδικές προσφορές 1+1, ενώ από 5 έως 17/6 για αγορές αξίας 20€ θα δίνονται 20 πόντοι.

Αντίστοιχα στην Ιεράπετρα, το πρώτο κατάστημα του δικτύου στην περιοχή εγκαινιάστηκε στις 11/5, και βρίσκεται στην επαρχιακή Oδό Ιεράπετρας – Παχειάς Άμμου. Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον σχεδόν 1.000 τ.μ., διαθέτει οπωροπωλείο με διαλεχτά φρούτα και λαχανικά, τμήμα τυριών και αλλαντικών, αλλά και delicatessen γεύσεις, κρεοπωλείο, φούρνο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο κάβας. Προς εξοικονόμηση χρόνου, διαθέτει 3 ταμεία και 2 σημεία για self-check out.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις