Η Nissan χρησιμοποίησε την τεχνολογία ελέγχου e-4ORCE με έναν απροσδόκητο τρόπο.

Η τεχνολογία ελέγχου οχημάτων e-4ORCE της Nissan θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ το επόμενο χρονικό διάστημα με το ηλεκτρικό crossover Ariya, αλλά μέχρι τότε, η αυτοκινητοβιομηχανία επιδεικνύει μια ασυνήθιστη χρήση της. Αποδεικνύεται ότι η τεχνολογία e-4ORCE μπορεί επίσης να δώσει ώθηση σε έναν μηχανοκίνητο δίσκο για να σερβίρει μπολ με ramen γρήγορα, χωρίς να χυθεί ούτε μια σταγόνα σούπας ή να διαταραχθεί η ακεραιότητα της παρουσίασης.

Ουσιαστικά, η Nissan επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να δείξει την προηγμένη τεχνολογία οδήγησης εφαρμόζοντάς την σε ένα μικρό όχημα που έχει την δυνατότητα να σερβίρει τους πελάτες οδηγώντας το πιάτο τους με απόλυτη ακρίβεια.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε από τη Nissan δείχνει πώς το όχημα παράδοσης της ασιατικής σούπας ramen επωφελείται από το e-4ORCE, την πιο προηγμένη τεχνολογία ελέγχου όλων των τροχών της αυτοκινητοβιομηχανίας που διαχειρίζεται με ακρίβεια την απόδοση ισχύος και την απόδοση τροχοπέδησης για ομαλότητα και σταθερότητα.

Λέγεται ότι το σύστημα ενισχύει την εμπιστοσύνη του οδηγού ανιχνεύοντας την προβλεπόμενη γραμμή οδήγησης πάνω από σχεδόν οποιοδήποτε οδόστρωμα, συμπεριλαμβανομένων των βρεγμένων και χιονισμένων δρόμων. Το κάνει αυτό χωρίς να χρειάζεται αλλαγές στο στυλ οδήγησης.

Σε αυτήν την ασυνήθιστη εφαρμογή της νέας τεχνολογίας ως δίσκος service e-4ORCE, δύο ηλεκτρικοί κινητήρες με ειδικό συντονισμό από μηχανικούς λειτουργούν ανεξάρτητα για να προσφέρουν την ίδια γρήγορη επιτάχυνση και ομαλή διαδρομή στον πάγκο όπως στοχεύει η Ariya με e-4ORCE στο δρόμο.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις