Ο σεφ Δημήτρης Τσίκιλης μιλά στο FoodLife για την μαγειρική του καθημερινότητα

Τελικά ισχύει ότι οι σεφ δεν μαγειρεύουν ποτέ στο σπίτι; Ο γνωστός μάγειρας απαντά
Ο σεφ Δημήτρης Τσίκιλης έχει διασχίσει πολλά μαγειρικά χιλιόμετρα έχοντας περάσει περισσότερα από 22 χρόνια μέσα σε κουζίνες. Έχει δουλέψει σε πολύ γνωστά εστιατόρια προσφέροντας απλόχερα το μαγειρικό του ταλέντο, την διάθεση και την δημιουργικότητά του στον κόσμο που απολαμβάνει να δοκιμάζει τα πιάτα του. Σήμερα, τον γνωρίζουμε λίγο καλύτερα, ενώ πλέον μπορείτε να βρείτε μερικές από τις νοστιμότερες συνταγές του στο FoodLife!
Δημήτρη, πού μπορούμε να φάμε από “τα χεράκια σου” αυτήν την περίοδο;
Είμαι στο Monkfish στου Ζωγράφου ένα πολύ ωραίο μαγαζί αφιερωμένο στην εναλλακτική ψαροφαγία.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Από που αντλείς έμπνευση για τα πιάτα σου; Ακολουθείς τις σύγχρονες τάσεις;
Η έμπνευση μου για τα πιάτα που δημιουργώ προέρχεται κυρίως από την παράδοση στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα και φυσικά την μεσογειακή κουζίνα.
Ποιο φαγητό αγαπάς να φτιάχνεις στο σπίτι για την οικογένεια και τους φίλους σου;
Αγαπώ πολύ τα θαλασσινά! Όταν έχω φίλους και οικογένεια μαγειρεύω πολλά τέτοια εδέσματα αλλά και αρκετά κρέατα στη σχάρα που αγαπάμε πολύ όλοι μας.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Άρα δεν ισχύει αυτό που λένε ότι οι σεφ δεν μαγειρεύουν στο σπίτι;
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις