Οι δράσεις που μας υπενθυμίζουν πως το φαγητό ενώνει

Τα Χριστούγεννα γίνονται η αφορμή να ενωθούμε γύρω από το γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο να απολαύσουμε τις μοναδικές γεύσεις της αποχής αλλά και να συνδεθούμε πραγματικά με τους γύρω μας. Με αυτήν την φιλοσοφία, το Around the table της Mastercard συνεχίζει τις γαστρονομικές συναντήσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με την βιωσιμότητα στην κουζίνα να είναι πάντα στο επίκεντρο.

Around the table: Γαστρονομικές εμπειρίες με zero food waste χαρακτήρα 

Έως το τέλος Δεκεμβρίου, καταξιωμένοι σεφ της ελληνικής γαστρονομικής σκηνής, δημιουργούν μία σειρά από ειδικά διαμορφωμένα μενού για εμάς, με έμπνευση της Zero Food Waste φιλοσοφία ή πιο απλά με σεβασμό στην πρώτη ύλη και γνώμονα μια περιβαλλοντικά φιλική προσέγγιση στη μαγειρική! Αν είσαι κάτοχος κάρτας Mastercard® και φυσικά λάτρης του καλού φαγητού θα μπορείς πολύ εύκολα, μέσα από το priceless.com/aroundthetable, να κάνεις την κράτησή σου σε επιλεγμένα εστιατόρια στην Αθήνα – Fuga, Soil, Βαρούλκο, Comal, Cookoovaya, Ψωμί & Αλάτι, Gastone, ILIOS, Zillers, Sense, Line Athens και Βασίλαινας, αλλά και στη Θεσσαλονίκη όπως το Χαρούπι, Surfer Maya και τα Δέκα Τραπέζια.

Παράλληλα, οι λάτρεις του κρασιού θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα wine masterclass στο Κτήμα Άλφα με τον οινοπαραγωγό Άγγελο Ιατρίδη, μαθαίνοντας τα πάντα για την οινοποιία και τη βιωσιμότητα. Ο chef Κλεομένης Ζουρνατζής θα παρουσιάσει στο Gastone ένα διαμορφωμένο μενού γευσιγνωσίας με εκλεκτές πρώτες ύλες από μικρές ελληνικές φάρμες ενώ στις digital εμπειρίες, θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις masterclasses όπου ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί zero waste επιδόρπια και η ομάδα των Barflies μοιράζεται έξυπνες ιδέες για zero waste cocktails.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις