Η Ολυμπιακή δάδα του 1956 και ένα αυτόγραφο υπογεγραμμένο από τον Κεμάλ Ατατούρκ ανάμεσά τους.

Tο 2021 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα γεγονός που επηρέασε και τους περισσότερους από 2.500 πωλητές της eBay στην χώρα μας.  Με βάση τη συνεργασία της eBay στην Ελλάδα με την BestPrice.gr το 2021 καθώς και με το Growth Program, η eBay παραμένει προσηλωμένη στις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βοηθώντας τις να προσαρμοστούν στη νέα ψηφιακή εποχή και να αναζητήσουν νέες ευκαιρίες ανάπτυξης σε ένα διεθνές περιβάλλον, αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση.

Μόνο το 2021, οι Έλληνες πωλητές της eBay αναπτύχθηκαν με μεγάλη επιτυχία μεταξύ πελατών από κορυφαίες διεθνείς αγορές όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ιταλία και η Γαλλία.

Τι αγόρασαν από το eBay οι Έλληνες καταναλωτές

Οι Έλληνες καταναλωτές επέλεξαν το eBay για αγορές σχετικά με: α) Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ αυτοκινήτου, β) Συλλεκτικά αντικείμενα, γ) Δίσκους Βινυλίου, δ) Είδη για την αυλή και τον κήπο, καθώς και ε) Ένδυση, Παπούτσια και Αξεσουάρ για γυναίκες.

Οι κορυφαίες κατηγορίες ειδών που αγόρασαν οι πελάτες ήταν α) Γραμματόσημα, β) Ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτου, γ) Συλλεκτικά είδη, δ) Είδη για την αυλή και τον κήπο και ε) Νομίσματα και χαρτονομίσματα.

Στα πιο ακριβά και ενδιαφέροντα προϊόντα που πωλήθηκαν το 2021 από ελληνικές επιχειρήσεις στην eBay ήταν μια συλλεκτική κάρτα Black lotus Alpha (30.000 δολάρια), η Ολυμπιακή δάδα του 1956 (18.000 δολάρια), ένα Synthesizer Roland Jupiter 8, ένα αυτόγραφο υπογεγραμμένο από τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ από την Τουρκία (13.500 δολάρια), καθώς και μια πλήρη συλλογή Arabian Nights MTG (11.000 δολάρια).

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις