Συνταγή: Πανεύκολο γλυκό χωρίς ζάχαρη με πέντε υλικά

Η συνταγή από τον σεφ Δημήτρη Μιχαηλίδη
Ιδανικό γλυκό για όσους θέλουν υγιεινό επιδόρπιο, χωρίς ζάχαρη αλλά με απίθανη γεύση.
Η συνταγή από τον σεφ Δημήτρη Μιχαηλίδη.
Υλικά:
4 αυγά
315 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 2%
2 βανιλίνες
55 γρ. κορν φλάουρ
60 γρ. μέλι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, το στραγγιστό γιαούρτι και τις βανιλίνες.
Προσθέτουμε το κορν φλάουρ, το μέλι και βάζουμε το μείγμα σε φόρμα 10×20 εκ. στρωμένη με λαδόκολλα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 175 για περίπου 40′.
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως και γαρνίρουμε με μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη ή φρούτα της αρεσκείας μας και μέλι.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις