Η συνταγή από τον σεφ Δημήτρη Μακρυνιώτη

Χρειάζεστε μόλις τρία υλικά για να φτιάξετε πανεύκολα αυτό το λαχταριστό σοκολατένιο cheesecake.

Η συνταγή από τον σεφ Δημήτρη Μακρυνιώτη.

Υλικά:

300 γρ. κλασική κουβερτούρα

6 μεσαία αβγά

400 γρ. τυρί κρέμα

Προαιρετικά υλικά για τη γκανάζ:

75 γρ. κλασική κουβερτούρα

75 ml κρέμα γάλακτος 35%

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις