Συνταγή: Μπισκότα με μέλι και κανέλα

Η συνταγή από τη ΦΑΓΕ
Νόστιμα, σπιτικά και εύκολα στην παρασκευή, μπισκότα χωρίς ζάχαρη αλλά με μέλι και κανέλα.
Η συνταγή από τη ΦΑΓΕ
Υλικά
1 αυγό
μια πρέζα αλάτι
1 κ.γ. κανέλα
1 βανιλίνη
200g μελι
225g Flair cottage cheese
80g βούτυρο λιωμένο
300g αλεύρι
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ρίχνετε το αυγό, το αλάτι, τη βανιλίνη, την κανέλα και ανακατεύετε για λίγο με το σύρμα.
- Προσθέτετε το τυρί cottage, το λιωμένο βούτυρο, ανακατεύετε ελαφρά και ρίχνετε στη συνέχεια το μέλι, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
- Ζυμώνετε με τα χέρια μέχρι η ζύμη να γίνει μαλακή.
- Την κόβετε στη μέση, ρίχνετε λίγο αλεύρι και την ανοίγετε με ένα πλάστη.
- Κόβετε την ζύμη σε στρογγυλούς δίσκους με τη βοήθεια ενός γυάλινου ποτηριού ή ενός κουπάτ.
- Βάζετε τα μπισκότα στο ταψί, ψήνετε στους 180°C για 20 λεπτά και μόλις κρυώσουν πασπαλίσετε με ζάχαρη άχνη.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις