Η συνταγή από τους Μύλους Θράκης

Η συνταγή από τους Μύλους Θράκης.
Υλικά
 Goldy Roll Soft Bun: 1.000 γρ.
 Κακάο: 40 γρ.
 Μαγιά: 40 γρ.
 Νερό: 570 γρ.
 Σοκολάτα υγείας (δάκρυ): 350 γρ.
 Σύνολο: 2.000 γρ.

Εκτέλεση

Χρόνος ζυμώματος: 4 λεπτά στην πρώτη ταχύτητα και 6 στη δεύτερη. Μετά το τέλος του ζυμώματος, προσθέτουμε τη σοκολάτα και αναμιγνύουμε για 1 λεπτό στην πρώτη ταχύτητα.

Θερμοκρασία ζύμης: 25 °C

Ξεκούραση: 20 λεπτά.

Τεμαχισμός: 100 γρ.

Μορφοποίηση: Πλάθουμε σε στρογγυλό σχήμα.

Θερμοκρασία στόφας: 35 °C

Υγρασία στόφας: 75%

Χρόνος στόφας: 40 λεπτά.

Θερμοκρασία ψησίματος:  200 °C αφού πρώτα ντεκοράρουμε με ζάχαρη.

Χρόνος ψησίματος: 15 λεπτά.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις