Αργεντινή: Γιατί η ζήτηση για βοδινό κρέας έφτασε σε χαμηλό 110 ετών

Unsplash
Η ζήτηση για μοσχάρι «βούτηξε» κάτω από τα 45 κιλά το άτομο τον χρόνο στη χώρα
Πίσω από τη στροφή των καταναλωτών προς το κοτόπουλο και το χοιρινό βρίσκεται επίσης η μεγαλύτερη σημασία που δίνουν τα νοικοκυριά σε μια ισορροπημένη δίαιτα.
Πάντως παρά τη «στροφή» στο κοτόπουλο, οι Αργεντίνοι μαζί με τους Ουρουγουανούς παραμένουν οι μεγαλύτεροι καταναλωτές βοδινού κρέατος στον κόσμο.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις