Ιδέες για την επόμενή σου έξοδο ή για μια βραδιά με φίλους στο σπίτι

Μπορεί να έχουμε καλωσορίσει το φθινόπωρο εδώ και καιρό αλλά ο καιρός επιτρέπει ακόμα εξόδους σε ταράτσες της πόλης όπου μπορείς να απολαύσεις μοναδικά κοκτέιλ. Μάλιστα, υπάρχουν ορισμένες πολύ φρέσκες ιδέες για φθινοπωρινά κοκτέιλ που έρχονται από τον χώρο του bartending και αξίζει να τις δοκιμάσεις στην επόμενή σου έξοδο.

Cosmopolitan ρόδι 

Μπορεί αυτή η κατακόκκινη παραλλαγή του κλασικού cosmopolitan να θυμίζει Χριστούγεννα αλλά σίγουρα μπορείς να το απολαύσεις και πριν τις γιορτές. Η προσθήκη χυμού ροδιού στην παραδοσιακή συνταγή είναι αυτή που κάνει την διαφορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Pittsburgh Moms Network (@pittsburghmomsnetwork)

Sangria με μηλίτη 

Δεν είναι φθινόπωρο χωρίς λίγο μηλίτη! Φέτες εποχιακών φρούτων και μια δόση κονιάκ αναδεικνύουν τις φθινοπωρινές γεύσεις σε αυτό το αφρώδη punch.

Old Fashioned

Το απόλυτο κοκτέιλ με ουίσκι δεν είναι άλλο από το old-fashioned και σίγουρα ήρθε η εποχή του. Αυτό το κλασικό ποτό που συγκαταλέγεται στα καλύτερα φθινοπωρινά κοκτέιλ αναμιγνύει εσπεριδοειδή με κεράσια, μπέρμπον και bitters για μια απαλή αίσθηση.

Mochito με αφρώδες κρασί 

Αυτό το κοκτέιλ σηματοδοτεί πραγματικά την μετάβαση από το καλοκαίρι στο χειμώνα. Έχει την φρεσκάδα του βασιλικού και του λάιμ ενώ παράλληλα σου δίνει την ζεστασιά των φυσαλίδων ενός καλού αφρώδους οίνου.

Aperol με gin και σόδα γκρέιπφρουτ 

Εάν έχεις βαρεθεί το κλασικό Aperol Spritz αυτή η παραλλαγή θα σε κάνει να το δεις με άλλα μάτια. Συνδυάζει Aperol, gin και σόδα γκρέιπφρουτ και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Εμείς το δοκιμάσαμε στο Λάλο στον Νέο Κόσμο και στο Zurbaran στο Κολωνάκι και ενθουσιαστήκαμε!

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις