Ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα αποκάλυψε το «μυστικό» του πίσω από την απώλεια των κιλών του

Το «μυστικό» του για την απώλεια 39 κιλών μέσα σε 1,5 χρόνο αποκάλυψε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, σε συνέντευξή του στον Alpha.

«Έχασα 39 κιλά με ελληνικό φαγητό μέσα σε ενάμιση χρόνο» όπως είπε, εξηγώντας πως έτρωγε σαλάτες, σούπες και ψάρι, κόβοντας παράλληλα τη ζάχαρη και το αλεύρι.

Σε μία διαφορετική συνέντευξη την οποία παραχώρησε, ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης, μίλησε μεταξύ άλλων για την ελληνική καταγωγή της συζύγου του, η οποία έχει συγγενείς στη Λαμία. Το «μυστικό» του γάμου τους όπως είπε είναι «η απίστευτη υπομονή της».

«Δεν ήταν μόνο ένα όνειρο ζωής μου να υπηρετήσω την πατρίδα μου, αλλά ήταν και τα πιο ευτυχισμένα δύο χρόνια της ζωής μου να ζω στην Ελλάδα και ανάμεσα σε Έλληνες». Ο Τζορτζ Τσούνης εξήγησε ότι οι γονείς του γεννήθηκαν στην Ελλάδα, μετανάστευσαν στις ΗΠΑ και ήταν άνθρωποι της εργατικής τάξης. Συγκεκριμένα, ο πατέρας του ήταν σερβιτόρος και η μητέρα του μοδίστρα.

«Οι γονείς μου μου δίδαξαν να σέβομαι τους πάντες» επισήμανε, και πρόσθεσε ότι οι αγαπημένες του μνήμες είναι από τις επισκέψεις του μικρός στο χωριό του, τον Πλάτανο. Όπως είπε, οι γονείς του μεγάλωσαν στο χωριό της Ορεινής Ναυπακτίας με πολλή φτώχεια, μέσα στα βουνά, όπου δεν είχε ρεύμα και νερό.

«Ο μπαμπάς μου μού μίλησε για την τιμή, το φιλότιμο και για τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφερόμαστε», συμπλήρωσε ο κ. Τσούνης. «Η πρώτη ανάμνηση που έχω από τη μητέρα μου ήταν να λέει “δεν με νοιάζει αν πρέπει να καθαρίζω τουαλέτες για να μπορώ να σε στείλω στο σχολείο”», ανέφερε  χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις