Tα ελληνικά κεφτεδάκια αποθεώνει το Taste Atlas

«Το στρογγυλό τους σχήμα τα καθιστά ιδανικά για τα δημοφιλή ελληνικά πικνίκ, όπου τα κεφτεδάκια καταναλώνονται ως σνακ»
Με βαθμολογία 4,3, ο γαστρονομικός οδηγός Taste Atlas αποθεώνει τα ελληνικά κεφτεδάκια.
«Είναι γευστικοί, αφράτοι και τρυφεροί ελληνικοί κεφτέδες που φτιάχνονται με συνδυασμό χοιρινού και μοσχαρίσιου κιμά, αυγά, μπαγιάτικο ψωμί ή φρυγανιά και καρυκεύματα όπως άνηθο, πιπέρι, μαϊντανό και ρίγανη» γράφει το Taste Atlas.
«Το μείγμα διαμορφώνεται σε μικρές μπάλες που στη συνέχεια τηγανίζονται σε ελαιόλαδο. Το στρογγυλό τους σχήμα τα καθιστά ιδανικά για τα δημοφιλή ελληνικά πικνίκ, όπου τα κεφτεδάκια καταναλώνονται ως σνακ, αλλά οι κεφτέδες μπορούν επίσης να φαγωθούν ως ορεκτικά ή ως κύριο πιάτο» προσθέτει.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις