Η συνταγή του σεφ Γαβριήλ Νικολαϊδη

Με 3 μόνο υλικά και χωρίς ζάχαρη μπορείς να φτιάξεις τον πιο νόστιμο κορμό σοκολάτας.

Η συγκεκριμένη συνταγή του σεφ Γαβριήλ Νικολαϊδη, έχει μόνο καλά φυτικά λιπαρά και είναι ιδανική όσου προσέχουν τη διατροφή τους.

Υλικά

200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
150 γρ. φιστικοβούτυρο
5 ρυζογκοφρέτες

Εκτέλεση

  • Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε με το χέρι τις ρυζογκοφρέτες.
  • Λιώνουμε την κουβερτούρα με το φιστικοβούτυρο σε μπεν μαρί.
  • Προσθέτουμε τις ρυζογκοφρέτες κι ανακατεύουμε καλά.
  • Μεταφέρουμε το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί.
  • Ρολάρουμε για να δώσουμε σχήμα κορμού.
  • Παγώνουμε στη συντήρηση του ψυγείου για 3 ώρες.
  • Αφαιρούμε το χαρτί και σερβίρουμε.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις