Παστέλι σε μέγεθος ρεκόρ ετοιμάζεται στην 9η Γιορτή Μελιού

Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου θα παρασκευαστεί από το μέλι των εκθετών το μεγαλύτερο παστέλι 20 μέτρων
Για 9η χρονιά, η Γιορτή Μελιού επέστρεψε στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου και ετοιμάζεται να σπάσει ένα… γλυκό ρεκόρ.
Το Σάββατο 1η Νοεμβρίου στις 17.30 θα παρασκευαστεί με το μέλι των εκθετών το παστέλι 20 μέτρων, υπό την επιμέλεια του Executive Chef Σαράντου Παπαδόπουλου και των σπουδαστών του ΣΑΕΚ ΑΛΦΑ.
Στη Γιορτή Μελιού που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ζάππειο, περισσότεροι από 100 μελισσοκόμους και παραγωγούς τροφίμων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρουσιάζουν τον πλούτο της μελισσοκομίας και της ελληνικής γης.
Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να ανακαλύψουν σπάνιες ποικιλίες μελιού και προϊόντα μέλισσας, να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν μέλι, από τους ίδιους τους παραγωγούς, από όλες τις περιοχές της χώρας μας που παράγουν αγνό – ποιοτικό μέλι όπως Βυτίνα, Κάλυμνο, Χαλκιδική, Μάνη, Σφακιά, Σούλι, Γύθειο, Αμοργό, Τήνο, Τζια, Κομοτηνή, Δωδώνη, Κάρπαθο, Πάρο, Καρπενήσι.
Επίσης έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν διάφορα επιλεγμένα τρόφιμα από κάθε μεριά της Ελλάδας όπως βότανα, μπαχαρικά, τυροκομικά, γλύκα του κουταλιού και πολλά άλλα.
Οι ώρες λειτουργίας της Γιορτής Μελιού είναι από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ με την είσοδο ελεύθερη.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις











