"Είναι ιαπωνικό μοσχάρι με πάρα πολύ καλή γράμμωση και ειδικό λίπος", είπε ο πατέρας του Μίλτου Τεντόγλου.

Ο πατέρας του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος, μίλησε για τον κορυφαίο αθλητή και αποκάλυψε ποιο είναι το φαγητό που του ζητά να του μαγειρέψει.

Ο Γιώργος Τεντόγλου, o οποίος ζει μόνιμα στη Γερμανία από το 2012, «άνοιξε την καρδιά του» και μεταξύ άλλων, μίλησε για τα παιδικά χρόνια του γιου του, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό που του μαγειρεύει.

Σε συνέντευξή του στο fosonline.gr και σε ερώτηση αν ο Μίλτος ήταν ατίθασος ως παιδί, ο πατέρας του Ολυμπιονίκη είπε:

«Ατίθασος όχι. Αυτόβουλος ήταν. Είχε πάντα τον δικό του τρόπο για να κάνει αυτό που ήθελε. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Όταν ήταν 9 ετών, ήρθε και μου ζήτησε να του πάρω ένα μηχανάκι. Από αυτά τα μηχανάκια που είναι για παιδιά. Για να τον αποτρέψω, του είπα ότι είναι πολύ ακριβό, έκανε 1.500 ευρώ και ότι δεν μπορούσα. Ξέρεις τι έκανε; Μάζευε κρυφά λεφτά και μέσα σε δύο μήνες μού έφερε 500 ευρώ», είπε αρχικά ο Γιώργος Τεντόγλου.

Σχετικά με το αγαπημένο φαγητό του Μίλτου Τεντόγλου, ο πατέρας του αποκάλυψε: «Κάθε φορά που έρχεται του μαγειρεύω μια ειδική μπριζόλα που όποτε έρθει φροντίζω να προμηθεύομαι. Η καλύτερη, αλλά όχι για τα δικά μας οικονομικά μεγέθη… Έχει 200 ευρώ το κιλό, είναι ιαπωνικό μοσχάρι με πάρα πολύ καλή γράμμωση και ειδικό λίπος».

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις