Mataroa Gin: Διεθνής bartending εμπειρία στο One & Only Kéa Island με τους Luca Bruni και Antonio Tittoni

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαρκούς φιλοσοφίας του brand να εμπνέεται και να ενώνει πολιτισμούς, αρώματα και κουλτούρες της Μεσογείου
Μια βραδιά αφιερωμένη στην υψηλή τέχνη του bartending και στο εκλεπτυσμένο Mataroa Mediterranean Dry Gin – ένα ελληνικό απόσταγμα που εμπνέει κορυφαίους επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο – πραγματοποιήθηκε στο One & Only Kéa Island.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, φιλοξενήθηκαν δύο εμβληματικές προσωπικότητες της διεθνούς bartending σκηνής: ο Luca Bruni, καλύτερος bartender της Ιταλίας για το 2024, και ο Antonio Tittoni, ιδιοκτήτης του ιστορικού Depero Club. Οι δυο τους παρουσίασαν τα signature cocktails του Mataroa, αναδεικνύοντας με φινέτσα και δεξιοτεχνία τον μεσογειακό του χαρακτήρα.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαρκούς φιλοσοφίας του brand να εμπνέεται και να ενώνει πολιτισμούς, αρώματα και κουλτούρες της Μεσογείου. Το Mataroa Mediterranean Dry Gin, αποσταγμένο και εμφιαλωμένο εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα, αποτελεί ένα αυθεντικό γευστικό ταξίδι με βάση βοτανικά από όλη τη Μεσόγειο. Η μυστική του συνταγή, αποτέλεσμα τετραετών δοκιμών, ενθουσιάζει και τους πιο απαιτητικούς gin lovers.
Η οικογένεια Mataroa περιλαμβάνει επίσης το Mataroa Pink Gin – με εκχύλιση ελληνικού ροδιού και αιγυπτιακού ιβίσκου – καθώς και το Mataroa Happy, ένα χαμηλόβαθμο ποτό 11% alc. με εκχυλίσματα Νταμιάνας και έλαια σπόρων κάνναβης .Το Mataroa Gin διανέμεται στην Ελλάδα από την Beverage World.
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις