Η ηθοποιός Κατερίνα Παπουτσάκη ρωτήθηκε για τις σπεσιαλιτέ της

Την τελετή βράβευσης των “Χρυσών Σκούφων 2024”, παρουσίασαν οι ηθοποιοί Κατερίνα Παπουτσάκη και Γιώργος Καραμίχος.

Οι αγαπημένοι ηθοποιοί ρωτήθηκαν μεταξύ άλλων από τους δημοσιογράφους για το ποια φαγητά μαγειρεύουν καλύτερα.

Τι μαγειρεύει καλύτερα η Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, παρόλο που ειναι vegan, είπε για τα φαγητά που φτιάχνει για τα παιδιά της, ενώ τόνισε πως ο μικρός της γιος, Κίμωνας, έχει μεγάλο ταλέντο στη μαγειρική και τη βοηθά στην κουζίνα.

«Γιουβέτσι φτιάχνω πολύ καλό, κάνω μοσχάρι κοκκινιστό, σπανακόρυζο. Δεν τρώω αρνί και κατσίκι», αποκάλυψε η Κατερίνα Παπουτσάκη, ενώ τόνισε ότι «εγώ είμαι vegan».

Οι σπεσιαλιτέ του Γιώργου Καραμίχου

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε πως η σπεσιαλιτέ του είναι τα γεμιστά και τα ντολμαδάκια.

«Δεν μου άρεσε ποτέ ο μουσακάς. Κόντεψα να κάψω το σπίτι μου επειδή άφησα ανοιχτό το μάτι με τη φασολάδα. Περνάει ο έρωτας από το στομάχι, όταν δεν τρως καλά με έναν άνθρωπο φεύγεις από τη σχέση», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις