Νέα προϊόντα της σειράς #goodmood

Τις δύο νέες κατηγορίες της σειράς #goodmood που αποτελούν την επώνυμη πρόταση της εταιρείας στην αγορά του Personal Hygiene” και “Household Care”,  παρουσίασε η  Endless EC.

Ακολουθώντας τη φιλοσοφία τη φρέσκιας, branded επιλογής στη σωστή τιμή, η σειρά #goodmood διευρύνεται και ενισχύεται από νέα προϊόντα. Δύο αρώματα για υγρό γενικού καθαρισμού και δύο αρώματα για μαλακτικά ρούχων που φέρνουν #goodmood σε κάθε χρήση τους. Οι συσκευασίες ακολουθούν την σχεδιαστική προσέγγιση της σειράς με μίνιμαλ σχέδια και σε διαφορετικά χρώματα ανάλογα με το άρωμα. Επιπλέον, τα προϊόντα συσκευάζονται σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία προστατεύοντας το περιβάλλον και τον πλανήτη, ενώ η σύνθεσή τους εμπεριέχει μικροκάψουλες νέας γενιάς χωρίς μικροπλαστικά, και χρησιμοποιεί φυτικά κατιόντα και πολυμερικά χρώματα ειδικής τεχνολογίας κατάλληλης για ιματισμό.

Παράλληλα, για κάθε προϊόν κυκλοφορεί και το αντίστοιχο pouch για εύκολο refill που έχει κατά 65% λιγότερο πλαστικό από την φιάλη.

Η Εύη Οικονόμου, Commercial Director της Endless EC δήλωσε: «Στη συμπλήρωση 18 μηνών της παρουσίας της σειράς #goodmood στην αγορά, οι καταναλωτές μας έχουν τιμήσει ήδη με την προτίμησή τους. Οι νέες σειρές προϊόντων που παρουσιάζουμε τώρα ανεβάζουν το mood ακόμα πιο ψηλά και μεγαλώνουν το αποτύπωμα της εταιρείας στη λιανική. Στόχος μας είναι εντός του επόμενου εξαμήνου να έχουν εδραιωθεί και αυτά ως επιλογές του κοινού που αναζητά το βέλτιστο συνδυασμό ποιότητας/ τιμής. Για εμάς στην Endless EC είναι μια απτή απόδειξη των δυνατοτήτων και του προσανατολισμού μας για δημιουργία made in Greece προϊόντων που σέβονται τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, συνδυάζουν τις χαμηλές τιμές με την υψηλή ποιότητα, και υπηρετούν την περιβαλλοντική συνείδηση με τον καλύτερο δυνατό ανά περίπτωση τρόπο.»

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις