Η παρουσία της εταιρείας στην πρόσφατη HO.RE.CA

Τις ανανεωμένες ταυτότητες των brand PILS HELLAS και ΕΖΑ αποκάλυψε στην πρόσφατη έκθεση HO.RE.CA. η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης.

Στην δυναμική επιστροφή της στη HO.RE.CA η εταιρεία, παρουσίασε τις μοναδικές συνταγές των μπυρών της και την αφοσίωσή της στην ποιοτική ελληνική μπύρα. Χιλιάδες επαγγελματίες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης και να βιώσουν έναν κόσμο όπου κυριαρχεί ο ζήλος και η προσήλωση για ποιοτική και ελληνική μπύρα από την περιοχή της Αταλάντης.

Οι καταναλωτές είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την PILS HELLAS, μια μπύρα ιδιαίτερα δροσιστική, ευκολόπιοτη, με χαρακτηριστική ελαφριά πικράδα, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε η νέα της ταυτότητα που αντικατοπτρίζει την ελληνικότητα, έχοντας πλέον περήφανα σαν υπογραφή της, την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης. Η χειρόγραφη «Αταλάντη», το χαρακτηριστικό και ιδιαίτερο μπλε και η ένταξη της τοξοβόλου σαν brand icon εκμοντερνίζουν την μάρκα και κάνουν την PILS HELLAS, μια μπύρα για την Ελλάδα του σήμερα και του αύριο.

Οι Premium μπύρες ΕΖΑ Lager, ΕΖΑ Pilsener & ΕΖΑ Alcohol Free «επανασυστήθηκαν» στο κοινό, καθώς ήταν εκεί και πρωταγωνίστησαν με τις νέες συσκευασίες και την ανανεωμένη ταυτότητά τους, διατηρώντας πάντα την εικόνα υψηλής ποιότητας, βασισμένη στις μοναδικές συνταγές και τα αρώματά τους.

Δεν έλειψαν και οι υπόλοιπες μάρκες, όπως οι ξεχωριστές Odyssey White, Red, και Dark, η καλοκαιρινή Blue Island και η απαιτητική Gulden Draak.

Η εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 1989, επιβεβαίωσε και πάλι τη θέση της ως μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες ζυθοποιίες στην Ελλάδα. Η προσήλωση στην ποιότητα, η δημιουργία μπυρών με χαρακτήρα που σέβονται το περιβάλλον και η αναζήτηση νέων γευστικών εμπειριών, αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις