Παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία τα τέσσερα μοναδικά αποστάγματά του: το Πράσινο, το Μπλε, τον Εύζωνα και την Αφροδίτη

Το Ούζο Βαρβαγιάννη εντυπωσίασε με την συμμετοχή του στην Foodexpo 2024, την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών, που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου.

Ειδικότερα στον εκθεσιακό χώρο του Athens Metropolitan Expo το Ούζο Βαρβαγιάννη παρουσίασε με εξαιρετική επιτυχία τα τέσσερα μοναδικά αποστάγματά του: το Πράσινο, το Μπλε, τον Εύζωνα και την Αφροδίτη. Η εταιρία υποδέχθηκε τους επαγγελματίες του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τόσο την υψηλή ποιότητα και μεστή γεύση των αποσταγμάτων του Ούζου Βαρβαγιάννη όσο και την πλούσια ιστορία που συνοδεύει την παραγωγή τους. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το επίκεντρο προβολής ήταν το ούζο Αφροδίτη, ένα εξαιρετικό απόσταγμα που έχει κερδίσει την προτίμηση του εγχώριου και διεθνούς κοινού σημειώνοντας σημαντικές πωλήσεις σταθερά εδώ και χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίπτερο του Ούζου Βαρβαγιάννη επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης.

Η συμμετοχή του Ούζου Βαρβαγιάννη στη Foodexpo αντικατοπτρίζει τη διαρκή δέσμευσή του στην προώθηση της ελληνικής παράδοσης, κουλτούρας και γεύσης ενισχύοντας τη θέση του ως πρωταγωνιστή στην αγορά των ελληνικών αποσταγμάτων.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις