Crodino: Το αυθεντικό non-alcoholic aperitivo γιορτάζει 60 χρόνια – Δείτε τη συνταγή για να το απολάυσετε

Ένα πλούσιο μείγμα από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά υψηλής ποιότητας
Το μοναδικό aperitivo χωρίς προσθήκη αλκοόλ που έγινε σύμβολο της ιταλικής κουλτούρας, το Crodino, γιορτάζει τα 60 του χρόνια.
Ένα πλούσιο μείγμα από 15 βότανα, ρίζες και μπαχαρικά υψηλής ποιότητας που μετά από 6 μήνες εκχύλισης, δημιουργούν έναν ξεχωριστό συνδυασμό που ισορροπεί μοναδικά ανάμεσα στη γλυκιά και την πικρή γεύση. Μία μυστική συνταγή, η οποία παραμένει αναλλοίωτη καθώς δεν άλλαξε από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε.
Από το brunch και την απογευματινή βόλτα, μέχρι τις after-work στιγμές με φίλους, το Crodino είναι το aperitivo που μπορεί να σε συνοδεύσει παντού. Δροσερό, αρωματικό, γεμάτο φυσαλίδες – ένα ποτήρι Crodino είναι πάντα αφορμή για να σηκώσεις το ποτήρι και να πεις… cin-cin! Για να απογειώσεις την αυθεντική ιταλική τέχνη του aperitivo, μπορείς να το συνδυάσεις με μικρά, γευστικά snacks, όπως νόστιμα τάπας ή πιατάκια με ιταλικές αλμυρές σπεσιαλιτέ, αναδεικνύοντας τη γλυκόπικρη γεύση του Crodino.
Η συνταγή
Απόλαυσε τη δική σου αυθεντική ιταλική aperitivo στιγμή.
- Γέμισε με πάγο ένα ψηλό ποτήρι κρασιού
- Πρόσθεσε το Crodino
- Πρόσθεσε μισή φέτα πορτοκαλιού
- Για περισσότερες φυσαλίδες, πρόσθεσε λίγη σόδα
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις