Ζουμερή τυρόπιτα με μπεσαμέλ από την food blogger Nikis Food – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα φαγητό που μπορείς να το φας και για κυρίως!
Αυτή η συνταγή για τυρόπιτα με μπεσαμέλ απογειώνει το παραδοσιακό έδεσμα του ελληνικού τραπεζιού και δίνει μια άλλη διάσταση στην τυρόπιτα που όλοι ξέρουμε. Η food blogger Nikis Food έκανε για άλλη μια φορά το μαγειρικό της θαύμα και έφτιαξε μια τυρόπιτα που θα γλύφεις και τα δάχτυλά σου!
Υλικά
30γρ βουτυρο
3 κουταλιες αλευρι
1 κουπα γαλα
Αλάτι, πιπέρι,
200γρ φέτα
Φύλλο επιλογή σας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρούστας, σφολιάτας ή δικό σας. Εγώ άνοιξα δικό μου!)
Υλικά για το φύλλο
•Μισό κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
•1 κ.γλ. αλάτι
•1 κούπα χλιαρό νερό
•Μισό ποτηράκι του κρασιού λάδι
Πώς θα φτιάξετε την συνταγή για τυρόπιτα με μπεσαμέλ
Σε ένα κατσαρολάκι Λιώνουμε το βούτυρο και βάζουμε μέσα το αλεύρι. Ανακατεύουμε καλά με σύρμα. Προσθέτουμε το γάλα και συνεχίζουμε το χτύπημα. Αλάτι, πιπέρι και φέτα. Βγάζουμε από την φωτιά. Στρώνουμε τα φύλλα στο ταψάκι μας και ρίχνουμε την μπεσαμέλ με την Φέτα. Κλείνουμε με φύλλο και από επάνω περνάμε με ελαιόλαδο και χαράζουμε. Ψήνουμε στους 190 βαθμούς για περίπου 40 – 45 λεπτά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Περισσότερες συνταγές στο Nikis food
Διαβάστε επίσης:
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις