Μπαστουνάκια σπανακόπιτας για κάθε στιγμή της ημέρας από την food blogger Xristianna”s cooking

Απολαυστική πίτα για να την πάρετε μαζί σας παντού
Όλοι αγαπάμε τις πίτες και η σπανακόπιτα είναι ένα από τα εθνικά μας πιάτα. Θέλετε να την κάνετε πιο πρακτική για να την δώσετε στα παιδιά για το σχολείο ή να την πάρετε μαζί στο γραφείο; Κάντε την μπασουνάκια!
Συνταγή για μπαστουνάκια σπανακόπιτας: Υλικά
- 1 κιλό σπανάκι βρασμένο και καλά στραγγισμένο
- 2 πράσα ψιλοκομμένα
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 φρέσκο κρεμμύδι
- Άνηθος
- Μυρώνια
- 2 μεγάλα αυγα η 3 μικρά
- 250 γρ. φέτα σε κομματάκια
- Πιπέρι και λίγο αλάτι
- 1 φύλλο χωριάτικο
Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ βάζουμε τα υλικά μας και ανακατεύουμε πολύ καλά. Ειδικά τα αυγα και την φέτα για να ενσωματωθούν καλά στα λαχανικά .
2. Λαδωνουμε ένα φύλλο , βάζουμε γέμιση και ρολαρουμε .
3. Κάνουμε την ίδια διαδικασία σε κάθε φύλλο μέχρι να τελειώσει η γέμιση .
4. Αλείφουμε με λάδι τα μπαστούνια μας . Ρίχνουμε λίγο νερό. Πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε στους 180 για 45 λ στις αντιστάσεις στην μεσαία σχάρα.
Διαβάστε επίσης:
Πανεύκολη χωριάτικη πίτα με μόνο 2 υλικά ζύμης από την food blogger Xristianna”s cooking
Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις