Οι μεγάλες αλυσίδες του κλάδου ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών έβγαλαν στον «αέρα» και επίσημα τις προσφορές τους

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά μπήκαν σε ρυθμούς Black Friday οι μεγάλες αλυσίδες του λιανεμπορίου.

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου, δύο εβδομάδες ακριβώς πριν από την ημέρα της Black Friday που είναι φέτος στις 24 Νοεμβρίου,  οι μεγάλες αλυσίδες από τον κλάδο ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών που συνήθως «πρωταγωνιστούν» στις αγορές των καταναλωτών τη συγκεκριμένη περίοδο, έβγαλαν στον «αέρα» και επίσημα τις προσφορές μέσω των ηλεκτρονικών τους καταστημάτων ενώ οι υπόλοιπες ακολούθησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Τη φετινή χρονιά ωστόσο, νωρίς στη «μάχη» των προσφορών μπήκαν μεγάλες επιχειρήσεις και από τους κλάδους της ένδυσης και της υπόδησης ή των οικιακών ειδών.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο ολόκληρος ο φετινός Νοέμβριος κινείται σε ρυθμούς προσφορών, καθώς από τις αρχές του μήνα οι περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις ξεκίνησαν τις προωθητικές ενέργειες ώστε να αρχίσει να «ζεσταίνεται» η αγοραστική κίνηση.

Την τελευταία εβδομάδα προς τη  Βlack Friday αναμένεται να αρχίσουν να μπαίνουν στη «μάχη» και οι μικρότερες επιχειρήσεις που περιμένουν το τριήμερο από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου που είναι η Cyber Monday, να τονωθεί η πεσμένη αγοραστική κίνηση που παρατηρείται μετά το καλοκαίρι.

Όπως και πέρσι, εν μέσω πληθωριστικών πιέσεων αναμένεται στη Black Friday να συμμετάσχει τελικά σχεδόν το σύνολο των επιχειρήσεων, μικρές και μεγάλες, με προσφορές σε προϊόντα και υπηρεσίες όλων των ειδών.

Πηγή φωτογραφίας: pexels

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις