Διαλέγοντας BOX NOW Locker σε 1.400+ σημεία στην Ελλάδα μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους την επόμενη μέρα

Τη συνεργασία της με τη BOX NΟW, το μεγαλύτερο δίκτυο αυτόματων μηχανημάτων παραλαβής (Lockers) στην Ελλάδα ανακοίνωσε η e-shop.gr με στόχο την ταχύτατη εξυπηρέτηση του καταναλωτή και προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στους πελάτες του.

Πλέον οι πελάτες της e-shop.gr κάνοντας την παραγγελία τους από το eshop.gr ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα και επιλέγοντας ως τρόπο παραλαβής τη BOX NOW, μπορούν να την παραλάβουν την επόμενη κιόλας ημέρα. Μόλις τοποθετηθεί στην θυρίδα, τους αποστέλλεται ένα SMS και έχουν στην διάθεσή τους 48 ώρες για να παραλάβουν το δέμα τους, εισάγοντας το PIN που έλαβαν στο μήνυμα.

Το eshop.gr, διαθέτει ήδη μεγάλο και σύγχρονο στόλο φορτηγών που παραδίδουν δέματα εργάσιμες ημέρες και 58 eshop points σε όλη την Ελλάδα, για επί τόπου παραλαβή της παραγγελίας από τον πελάτη. Τα eshop points αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής κουλτούρας του eshop.gr καθώς είναι το σημείο σύνδεσης με τον πελάτη, με στόχο την προσεκτική διερεύνηση των αναγκών του και την άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση του.

Το eshop.gr με την προσθήκη της υπηρεσίας BOX NOW, την «πράσινη» καινοτόμο start-up που προσφέρει σύγχρονες και αυτοματοποιημένες υπηρεσίες παράδοσης δεμάτων, δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να παραλάβουν το δέμα τους όποτε και από όπου θέλουν διαλέγοντας το BOX NOW Locker που τους εξυπηρετεί καλύτερα ανάμεσα σε 1.400+ σημεία ανά την Ελλάδα και παραλαμβάνοντας από εκεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Το eshop.gr, επιλέγει πάντα φιλικούς τρόπους προς το περιβάλλον για την διεκπεραίωση των παραγγελιών του. Γι’ αυτό και υπάρχει και η περιβαλλοντική πλευρά αυτής της συνεργασίας, καθώς τα BOX NOW Lockers λειτουργούν αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια & υιοθετούν ένα μοντέλο λειτουργίας, που μειώνει τις εκπομπές ρύπων.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις