Λίγο μετά τα μέσα Νοεμβρίου, το sklavenitis.gr ξεκίνησε να εξυπηρετεί και τη Θεσσαλονίκη, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος αυτής.

Στο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket οι καταναλωτές της συμπρωτεύουσας μπορούν να βρουν πάνω από 10.000 κωδικούς ειδών ευρείας κατανάλωσης και να προμηθευτούν τα βασικά αγαθά που χρειάζονται εύκολα, γρήγορα και απλά.

Επιπλέον μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδας, με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας (κάρτα, μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό). Οι τιμές των προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας είναι οι ίδιες με αυτές που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.

Oι παραδόσεις για αγορές άνω των 30€ είναι δωρεάν και πραγματοποιούνται τις ημέρες Δευτέρα έως Σάββατο από τις 8:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ. Για την ομαλή και ποιοτική εξυπηρέτηση των online παραγγελιών στην περιοχή, η Σκλαβενίτης προχώρησε στη δημιουργία ενός υπερσύγχρονου e-hub 3.200 τ.μ το οποίο βρίσκεται στην Πυλαία.

Επιπλέον, για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ηλεκτρονικών παραγγελιών η εταιρεία διαθέτει πάνω από 60 οχήματα και έχει ήδη προχωρήσει σε προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού. Η κίνηση αυτή έρχεται να ενδυναμώσει περαιτέρω την ψηφιακή δραστηριότητα της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, καθώς εντός του 2021 η εταιρεία προχώρησε στην επέκταση του eMarket  σε 3 νέες περιοχές πέραν της Αττικής (Λάρισα, Πάτρα και τώρα Θεσσαλονίκη) με στόχο να προφέρει στους καταναλωτές νέες δυνατότητες προμήθειας βασικών αγαθών στο ηλεκτρονικό περιβάλλον.

Το 2022 η Εταιρεία θα συνεχίσει να αναπτύσσει το ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ eMarket μέσω ενεργοποίησης του σε νέες πόλεις και εμπλουτισμού των διαθέσιμων κατηγοριών, με στόχο να προσφέρει καθημερινά στους Πελάτες της άριστη εξυπηρέτηση σε όλα τα σημεία διεπαφής.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις