Νέο ιδιοπαραγόμενο brand καλλυντικών από τον Όμιλο Σαράντη

Στον κλάδο της ομορφιάς με δικό του παραγόμενο προϊόν μέσα από το κανάλι του φαρμακείου μπαίνει ο όμιλος Σαράντη, διεκδικώντας μερίδιο από μία αγορά, η οποία στην Ελλάδα υπολογίζεται πως έχει συνολικό τζίρο περί τα 80 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται πως στο κανάλι του φαρμακείου, ο όμιλος Σαράντη έως τώρα έχει παρουσία μέσω της κατηγορίας συμπληρωμάτων διατροφής με τα σήματα Lanes και Ortisan και όχι με δικά του προϊόντα.

Ο όμιλος Σαράντη, από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες λάνσαρε πριν από λίγες μέρες το clean beauty brand clinéa το οποίο είναι πλήρως ευθυγραμμισμένο με τις δεσμεύσεις του, συνδυάζοντας την αποτελεσματικότητα της επιστήμης με την αγνότητα της φύσης.

Τα προϊόντα clinéa τα οποία βρίσκονται στα ράφια των φαρμακείων αναπτύχθηκαν και παράγονται στις σύγχρονες παραγωγικές εγκαταστάσεις του Ομίλου στα Οινόφυτα, κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας αλλά και με φιλικότερους προς το περιβάλλον τρόπους παραγωγής, καθώς σημαντικό μέρος της παραγωγικής ενέργειας του εργοστασίου τροφοδοτείται από φωτοβολταϊκά συστήματα.

Το brand clinéa περιλαμβάνει τη σειρά καθαρισμού προσώπου, τη σειρά ενυδάτωσης, τη σειρά αντιγήρανσης & λάμψης, τη σειρά εξειδικευμένης δράσης ορών προσώπου και τα refills.

Βασική δέσμευση της μάρκας είναι να μην κάνει δοκιμές σε ζώα σε κάθε στάδιο ανάπτυξης και παραγωγής των προϊόντων, είναι vegan friendly, με άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα, και βιώσιμες πρώτες ύλες. Παράλληλα η φιλοσοφία της σειράς βασίζεται στο: «Να μας ξαναγεμίζει με ό,τι μας γεμίζει καλό», δημιουργώντας οικολογικές και επαναγεμιζόμενες συσκευασίες με ανταλλακτικές κάψουλες. Κάθε κάψουλα είναι 100% ανακυκλώσιμη, εξοικονομώντας το 87% της συσκευασίας με κάθε της αντικατάσταση, ενώ τα προϊόντα τα οποία δεν ξαναγεμίζουν είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά, συμβάλλοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις