Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στις 17 Δεκεμβρίου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης το Χριστουγεννιάτικο event της OK!GROCERY Super Market and Deli.

 Του Δημήτρη Χριστούλια

Το φαγητό επιμελήθηκε ο γνωστός chef Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος μαγείρεψε μέσα σε ένα εντυπωσιακό food truck με το δικό του μοναδικό στυλ. Και ήταν πολλοί που αψήφησαν το κρύο και ήρθαν, απόλαυσαν την ζεστή σούπα και τα χορταστικά street food, με καλό κρασί, σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα!

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε και ο διαδικτυακός διαγωνισμός για τους πελάτες των καταστημάτων της αλυσίδας που μοίρασε πλούσια δώρα μεταξύ των οποίων και ένα masterclass με τον Βασίλη Καλλίδη. Οι ενέργειες έγιναν στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης Καμπάνιας “OK!GROCERY Delicious Christmas” με κύριο όχημα το micro web site  www.okgroceryxmas.com , που έτρεξε επίσης σε social media και in-store. 

Λίγα λόγια για την OK!GROCERY

Τα OK!Grocery, super market & deli αποτελούν μια πρόταση που συνδυάζει αρμονικά τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού παντοπωλείου όπως το οικείο περιβάλλον, την άμεση εξυπηρέτηση, την ποικιλία και τη φρεσκάδα των προϊόντων στις καλύτερες τιμές. Συγκεκριμένα μέσα από μια διευρυμένη ποικιλία από είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα ξηρού φορτίου, ψυγείου-κατάψυξης, οπωρολαχανικά, κάβα και καπνικά προϊόντα, στόχος είναι η υλοποίηση των καθημερινών αγορών, σε έναν χώρο με ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Τα καταστήματα OK Grocery, super market & deli μπορείτε να τα βρείτε:

  • Νυμφαίου 32-34, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
  • Ξενοκράτους 43, Κολωνάκι
  • Γλάστρος Μυκόνου, Μύκονος
  • Πλατεία Λάκκας, Αράχωβα
  • Κορίνθου 78, Πάτρα

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις