Σκλαβενίτης και ΑΒ Βασιλόπουλος σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Νέα επιχειρηματικά βήματα με νέα καταστήματα ετοιμάζουν οι μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ. Συγκεκριμένα, ο Σκλαβενίτης και η  ΑΒ Βασιλόπουλος επενδύουν στην δημιουργία «υπερ- καταστημάτων», στα οποία οι καταναλωτές δείχνουν πλέον ιδιαίτερη προτίμηση. Ο Σκλαβενίτης ήδη διαθέτει 32 καταστήματα αυτού του τύπου, ενώ ετοιμάζεται να ανοίξει νέο στον κόμβο της Νέας Φιλαδέλφειας εντός του 2022.

Εκτός από το υπερμάρκετ δίπλα στην εθνική οδό, η εταιρεία σχεδιάζει και τη δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος στα νότια προάστια. Συγκεκριμένα το νέο φυσικό κατάστημα του Σκλαβενίτη θα είναι στη Γλυφάδα, στο σημείο που κατά το παρελθόν λειτουργούσαν οι κινηματογράφοι Νova Cinema Odeon.

Ταυτόχρονα, για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των διαδικτυακών πωλήσεων μέσω του eMarket του που αυξάνονται συνεχώς, σχεδιάζει την δημιουργία ενός ακόμη darkstore (δηλαδή αποθηκών για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των διαδικτυακών πωλήσεων) στην Αττική.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος ετοιμάζει δύο μεγάλα καταστήματα, ένα στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Κηφισού και ένα επί της λεωφόρου Κηφισίας σε έκταση του Ιδρύματος Μιμηκόπουλου, λίγο πριν από τον κυκλικό κόμβο της Αττικής Οδού στο Μαρούσι.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις