Το Βιολογικό Χωριό ένας one stop shop προορισμός για όσους επιλέγουν την υγιεινή ζωή.

Το Βιολογικό Χωριό, ο ηγέτης του κλάδου των βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, απέσπασε Gold/Platinum βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο Κατάστημα» των Natural & Organic Awards 2022 της BOUSSIAS, που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν την αριστεία και την καινοτομία σε φυσικά και βιολογικά προϊόντα. Η τελετή απονομής, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Radisson Blu Park Hotel, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 

Η συγκεκριμένη διάκριση, για ακόμη μια φορά αποδεικνύει πως το Βιολογικό Χωριό από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα αποτελεί έναν one stop shop προορισμό για καταναλωτές που επιλέγουν την υγιεινή ζωή και την ισορροπημένη διατροφή. Με προσήλωση να προσφέρει βιολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας, δημιουργώντας μέλλον στη σύγχρονη διατροφή, η εταιρεία, 12 χρόνια μετά από την ίδρυσή της το 2008, διαθέτει 21 καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, καθώς και ένα υπερσύγχρονο logistic center. Και το διαρκές πλάνο ανάπτυξής της δεν σταματά εδώ, καθώς έχει δημιουργήσει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο e-shop, που φέρνει κοντά τους καταναλωτές από όλη την Ελλάδα, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα προβλέπεται να επεκτείνει το Δίκτυό της με 2 νέα καταστήματα σε Πειραιά και Λυκόβρυση και 4 ακόμη μέχρι το τέλος του έτους, τα 2 εκ των οποίων στην επαρχία. 

Στόχος του Βιολογικού Χωριού είναι να παρέχει κορυφαίες αγοραστικές εμπειρίες, ώστε κάθε επίσκεψη στα καταστήματα να είναι για τον καταναλωτή εύκολη, πρακτική και συνάμα ουσιαστική. Ουσιαστική, καθώς έχει τη δυνατότητα να απολαύσει προσωποποιημένη εξυπηρέτηση από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας καθώς και να βρει πάνω από 6.500 πιστοποιημένα προϊόντα, όπως τρόφιμα από 100% φυσικές πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας, gluten free, lactose-free, sugar free, plant based, dukan, παιδικά προϊόντα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής. 

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις