Η METRO στηρίζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μέριμνα» και δωρίζει 1€ για κάθε άνδρα εργαζόμενο στην εταιρεία, στη νέα πρωτοβουλία «Κάρτα Αγάπης». 

Η METRO, τιμώντας τους εργαζομένους της, που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, έχει σχεδιάσει δύο σημαντικές ενέργειες ενδυνάμωσης των ανθρώπων της και γιορτάζει μαζί τους, με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα! 

Συγκεκριμένα, στηρίζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μέριμνα» και δωρίζει 1€ για κάθε άνδρα εργαζόμενο στην εταιρεία, στη νέα πρωτοβουλία «Κάρτα Αγάπης». 

Πρόκειται για μία ενέργεια που λειτουργεί συμπληρωματικά στη στήριξη της  METRO, στη «Μέριμνα» που ξεκίνησε με αφορμή την ημέρα της Μητέρας και ολοκληρώνεται με την ημέρα του Πατέρα στις 19/06. Με αυτή τη συνεργασία το ποσό που έχει συγκεντρωθεί ξεπερνά τις 11.000€. Μέσω αυτής πρωτοβουλίας θα χρηματοδοτηθεί ένα πρόγραμμα στήριξης παιδιών που πενθούν την απώλεια του πατέρα τους. Η κατάλληλη ψυχολογική στήριξη, που θα τους παρέχει η «Μέριμνα», θα βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν νέα ψυχικά αποθέματα και να διαχειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πένθος τους.

Παράλληλα, όλοι οι μπαμπάδες, εργαζόμενοι της εταιρείας, διάλεξαν τη σούπερ δύναμη που τους ταιριάζει περισσότερο, μέσα από 5 συλλεκτικές κάρτες, που σχεδιάστηκαν ειδικά για εκείνους. Κάθε πατέρας, με τις ιδιαίτερες ικανότητες και τα μοναδικά του χαρακτηριστικά γίνεται ο σούπερ ήρωας του παιδιού του!  Στόχος αυτής της ενέργειας είναι να αναδειχθεί ο σπουδαίος και πολυσύνθετος ρόλος και το πρότυπο του πατέρα, μέσα στην οικογένεια, αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία! 

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και τους εργαζομένους της, η METRO συνεχίζει να ακολουθεί πιστά τις αρχές της ισότητας και της συμπερίληψης που την διακατέχουν.

Ακολουθήστε το foodlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις